ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δημήτρης Μποροβήλος στον 93.8: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα είναι έτοιμος σε όλα τα επίπεδα"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Δημήτρης Μποροβήλος μίλησε για τα νέα εισιτήρια διαρκείας των κιτρινομπλέ, τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας αλλά και για την προετοιμασία του συλλόγου.

 

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα διαρκείας:

 

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ και φέτος προσπάθησε και έκανε μειώσεις στις τιμές των διαρκείας για να διευκολύνει τον κόσμο στις δύσκολες οικονομικά ημέρες που περνάμε. Από την Τρίτη (25/06) μέχρι τις 12 Ιουλίου θα μπορούν οι παλιοί κάτοχοι να ανανέωσουν τις θέσεις τους, αν θέλουν  ή να πάρουν κάποια άλλη ελεύθερη θέση. Κι από τις 12 Ιουλίου και έπειτα θα μπορούν όλοι να αγοράζουν τις ελεύθερες θέσεις.

 

Στο StarStoreθα γίνεται η διάθεση, οι τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχουν ευκολίες για ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως είναι τα παιδιά, οι τρίτεκνοι, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και φοιτητές. Ο Αστέρας κάνει ότι μπορεί ώστε να έχει τον κόσμο της Αρκαδίας και της Πελοποννήσου κοντά του στους αγώνες που δίνει. Στην κάρτα διαρκείας συμπεριλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του Αστέρα".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας:

"Ο Αστέρας προχωράει τον προγραμματισμό του. Ξεκινάει νωρίς τον προγραμματισμό για την επόμενη χρονιά. Εχουμε κάποιους στόχους που δουλεύει το τμήμα scouting. Εχουμε αποκτήσει τρεις ποδοσφαιριστές και αναμένονται 4-5 ακόμα παίκτες που θα δυναμώσουν το ρόστερ. Οπως ξέρετε ο προπονητής που έχουμε κλείσει δεν μπορούμε να τον ανακοινώσουμε ακόμα γιατί έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις. Εντός των ημερών θα γίνει κι αυτό. Οι μεταγραφές είναι όλες υπό την έγκριση του προπονητή. Ο προπονητής είναι από την Ισπανία και οι παίκτες που έχουμε συζητήσει, αποκτήσει και θα αποκτήσει είναι από την Ισπανία. Τους γνωρίζει, τους εγκρίνει αλλά όπως σας είπα ο Αστέρας ξεκινάει νωρίς τον φετινό του προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Ολη τη χρονιά παρακολουθεί αυτούς τους στόχους, τους αναλύει, τους αξιολογεί και κατόπιν τους φέρνει στην Τρίπολη".

Για το ισπανικό "μοντέλο" της ομάδας:

"Το επιτυχημένο μοντέλο είναι το μοντέλο ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης. Θεωρώ ολα αυτά τα χρονιά ο Αστέρας που είναι στις εθνικές κατηγορίες, έχει πάντα διακρίσεις, μπορεί να υπάρχουν χρονιές που έχει κάμψεις, όμως αυτό είναι φυσιολογικό. Δε πετυχαίνεις πάντα στη ζωή και στις μεταγραφές ειδικά στο ποδόσφαιρο. Επαιξε ένα ρόλο κι αυτό αλλά να σας πω, πως η Ισπανία έχει ένα πολύ ανεβασμένο επίπεδο στο ποδόσφαιρο. Είναι μία αγορά, την οποία μπορείς να προσεγγίσεις και οικονομικά αλλά και χιλιομετρικά. Μπορείς να την παρακολουθήσεις από κοντά. Για να πας στη Λατινική Αμερική και στην Αφρική για να προσπαθήσεις να βρεις παίκτες, είναι οι αποστάσεις τέτοιες που δεν διευκολύνουν την ομάδα να το κάνουν αυτό. Η Ισπανία είναι μία χωρά στην οποία μπορούμε να στοχεύουμε. Υπάρχουν κι άλλες χώρες στην Ευρώπη θα μου πείτε αλλά δεν έχουν τόσο ανεβασμένο το επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες ώστε να μπορείς να διαλέξεις αξιόλογους ποδοσφαιριστές και στα οικονομικά πλαίσια που κινείσαι ως ομάδα".

Για το πόσο δύσκολο είναι να φέρεις παίκτες από ξένα πρωταθλήματα:

"Είναι έτσι όπως τα είπε ο κ. Καϋμενάκης. Είναι δύσκολο να πείσεις ένα προπονητή ή παίκτη να έρθει στην Ελλάδα να παίξει ποδόσφαιρο, βλέποντας, διαβάζοντας και ακούγοντας αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οταν δεν προγραμματίζονται έγκαιρα οι κατηγορίες του ποδοσφαίρου, το ποιος θα ανέβει, ποιος θα υποβιβαστεί. Οταν αγοράζονται-πωλούνται ΑΦΜ, ομάδες υπάρχουν σήμερα και αύριο όχι. Οι ποδοσφαιριστές όλα αυτά τα πληροφορούνται. Η πληροφορία τρέχει πλέον γρήγορα. Οπότε υπάρχει αρκετή δυσκολία όπως είπε και ο κ. Καϋμενάκης".

 

Τέλος, για τα φιλικά και την προετοιμασία των κιτρινομπλέ τόνισε: "Εχουν κλειστεί όλα τα φιλικά παιχνίδια και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Ειμαστε έτοιμοι με τον ερχομό του προπονητή και των ποδοσφαιριστών που μας λείπουν ακόμα, οι οποίοι πολύ σύντομα θα έρθουν κι αυτοί. Και ο Αστέρας θα είναι έτοιμος σε όλα τα επίπεδα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων