ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μάθετε τις πρώτες μεταγραφές του Αστέρα από το arcadiasports.gr!

Όσοι αγωνιούν για τη μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα, καλό είναι να μην απομακρυνθούν από την οθόνη τους τις επόμενες ώρες!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Το arcadiasports.gr ετοιμάζεται να αποκαλύψει τα πρώτα μεταγραφικά χτυπήματα των Αρκάδων, τα οποία αναμένεται να ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς. Παίκτες σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία, με γεμάτες χρονιές, ικανοί να βοηθήσουν το σύλλογο να γεμίσει το ρόστερ με ποιότητα.

Παράλληλα θα ανακοινωθεί ο προπονητής και θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί του, αφού οι δικές του υποχρεώσεις ολοκληρώνονται σύντομα. 

Οι απαραίτητες συσκέψεις του νέου τεχνικού με τη διοίκηση και το τμήμα σκάουτινγκ του Αστέρα, έχουν πραγματοποιηθεί. Οι πρώτες υπογραφές πέφτουν σε λίγες ώρες και το καλοκαίρι γίνεται όλο και πιο καυτό για τους κιτρινομπλέ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων