ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεταγραφές Αστέρα: Τους βρίσκει πρώτος, παλεύει μόνος!

Στην Τρίπολη έχουν πατήσει το πόδι τους σπουδαίοι παίκτες που άφησαν έντονο το ποδοσφαιρικό τους αποτύπωμα με τα κιτρινομπλέ.

 

 

Γνωστή ιστορία, με ονόματα που κάνουν τους φίλους του Αστέρα να ανατριχιάζουν. 

 

Ο Ζαϊρί, ο Φιλομένο, ο Καρντόσο, ο Μπαστία, ο Ντε Μπλάσις, ο Ράγιος, ο Ουσέρο και τόσοι ακόμα φόρεσαν τη φανέλα με το αστέρι και έγιναν είδωλα σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα και όχι μόνο. Έχετε όμως αναρωτηθεί πόσοι άλλοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές εντοπίστηκαν από το δίκτυο σκάουτινγκ της ομάδας και για κάποιο λόγο η μεταγραφή τους δεν πραγματοποιήθηκε;

 

Ας μην κρυβόμαστε, η Τρίπολη δεν είναι ποδοσφαιρικός παράδεισος ή έστω σημαντικός επαγγελματικός προορισμός για ξένους παίκτες. Μιλάμε για μία ομάδα χωρίς τεράστια ιστορία στα μεγάλα σαλόνια, χωρίς γεμάτο γήπεδο, χωρίς μία πόλη πίσω της η οποία θα λατρεύει και θα ζει για το ποδόσφαιρο. Οι 2000-2500 φίλαθλοι που ανελλιπώς στηρίζουν τον Αστέρα, μοιάζουν ελάχιστοι για να πείσεις ένα μεγάλο όνομα να έρθει και να παίξει με τα κιτρινομπλέ. 

 

Άρα τι απομένει; Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις, η έξωθεν καλή μαρτυρία ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν εδώ και φυσικά η ικανότητα να εντοπίζεις "λαβράκια" πριν από τους ανταγωνιστές σου. Το "διάβασμα" παικτών.

 

Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τη μονομαχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού για τον 28χρονο Γάλλο μέσο Αντριέν Τρεμπέλ της Άντερλεχτ. Εξαιρετικός χαφ, με θητεία στη Ναντ, η οποία επίσης ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει εκ νέου. Που κολλάει ο Αστέρας; Στο ότι 6 χρόνια πριν, ο παίκτης ήταν "κλεισμένος" και με το στυλό στο χέρι για να υπογράψει στους Αρκάδες! Τι σταμάτησε τη μεταγραφή; Όλα όσα αναφέραμε πιο πριν. Το δέλεαρ ενός προηγμένου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος και μιας ομάδας με κόσμο, είναι μεγάλο.

 

Θέλετε άλλο πρόσφατο παράδειγμα της ικανότητας εντοπισμού ποιοτικών παικτών από τον Αστέρα, όταν οι άλλοι κοιμούνταν με τα... τσαρούχια; Ο κύριος Γκουίντο Καρίγιο που "καίει" τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός είναι στα 28 του και ανήκει στη Σαουθάμπτον (φέτος έπαιξε δανεικός στη Λεγανές). Όπως ο Τρεμπέλ, έτσι και ο υψηλόσωμος Καρίγιο είχε συμφωνήσει με τον Αστέρα στα 21 του! Και αυτή η μεταγραφή χάλασε για τους ίδιους λόγους.

 

Συνεπώς, η συνταγή μοιάζει πετυχημένη. Οι αστοχίες ελάχιστες, έστω και αν η υπογραφή σε ένα συμβόλαιο μπορεί να χαλάσει για 1000 λόγους. Από την ποιότητα του πρωταθλήματος και τον κόσμο στο γήπεδο, μέχρι τη γνώμη ενός ημιμαθούς προπονητή και την κρεβατομουρμούρα της συζύγου ενός ποδοσφαιριστή!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων