ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ολα πήγαν στραβά

Δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, οι οποίοι γνώρισαν την ήττα με 3-0 στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ. Η απόδοση των κιτρινομπλέ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΟλυμπιακός

Παπαδόπουλος: Οσες φορές έπρεπε να επέμβει το έκανε και με μεγάλη επιτυχία. Ακομα και στο πέναλτι του Πόνσε θα μπορούσε να είχε μπλοκάρει την μπάλα, όμως δεν είχε την τύχη με το μέρος του. Γενικά είχε μία καλή παρουσία κάτω από τα γκολποστ του Αστέρα.

Τριανταφυλλόπουλος: Η πίεση των επιθετικών της ΑΕΚ, έβαλε σε προβλήματα την άμυνα του Αστέρα. Ο "Τριάντα" είχε αρκετές προσωπικές μονομαχίες βγαίνοντας άλλες φορές κερδισμένος και άλλες όχι. Στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, δεν κατάφερε να νικήσει στον αέρα τον Τσινγκρίνσκι, ο οποίος με το κεφάλι έδωσε στον Αλεφ για το 2-0.

Πασαλίδης: Συνεπής και μαχητικός. Έκανε ο,τι περνούσε από το χέρι του για να σταματήσει τους αντιπάλους του, χωρίς να το πετυχαίνει πάντα.

Ορτέγκα: Αγωνίστηκε ως αριστερός στόπερ. Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν τα πήγε ιδιαίτερα καλά όπως και στο επιθετικό που δεν βοήθησε σε μεγάλο βαθμό.

Κώτσιρας: Για 45 λεπτά έπαιξε ο Κώτσιρας, προκειμένου να προφυλαχθεί και να πάρει ανάσες για τον κρίσιμο αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΛ την Τετάρτη (23/01, 17:15). Στο διάστημα που αγωνίστηκε στάθηκε μια χαρά.

Κυριακόπουλος: Οπως και ο Κώτσιρας έτσι και ο Κυριακόπουλος αποσύρθηκε στον πάγκο νωρις για να είναι ξεκούραστος κόντρα στους "βυσσινί". Είχε τρεξίματα και διάθεση να βοηθήσει την ομάδα του τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι με τα ανέβασματά του από την αριστερή πλευρά.

Βαλιέντε: Δεν μπόρεσε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα του. Εχασε μονομαχίες, έκανε επιπόλαια λάθη με αποτέλεσμα να διευκολύνει το έργο των "κιτρινόμαυρων" στην μεσαία γραμμή.

Μουνάφο: Θετική παρουσία για τον Χουάν Μουνάφο. Ηταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Ατελείωτα χιλιόμετρα για τον Αργεντινό. Στον άξονα έχασε κάποιες μονομαχίες οι οποίες "πλήγωσαν" την ομάδα.

Ιγκλέσιας: Στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ, ο Ιγκλέσιας χάνει τον Λιβάγια και του επιτρέπει να πετύχει το 1-0. Πέρα απ’ αυτό είχε ένα καλό παιχνίδι με αρκετά τρεξίματα στη μεσαία γραμμή προκειμένου να καλύψει κενά. Αντικαταστάθηκε στο 73’ για λόγους κόπωσης.

Καλτσάς: Αγωνίστηκε ως παρτερνέρ του Μανιά στην επίθεση. Παρ’ όλα αυτά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στο νέο του ρόλο και έδειχνε έξω από τα νερά του.

Μανιάς: Σε κάποιες βαθιές μπαλιές κέρδισε κάποιες «μονομαχίες», δεν κατάφερε όμως ποτέ να γίνει κίνδυνος για τον πορτιέρε της ΑΕΚ, Μπάρκα. Μέτρια εμφάνιση από τον στράικερ του Αστέρα.

 

Οι αλλαγές

Βλάχος: Εδωσε πολλές μάχες με τους επιθετικούς του Αστέρα, ιδιαίτερα τον Λιβάγια που δεν τον άφησε σε... ησυχία. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κρατήσει τους επιθετικούς της ΑΕΚ μακριά από την εστία του Παπαδόπουλου.

Φερνάντεθ: Με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα έδειξε να βελτιώνεται λίγο επιθετικά. Είχε διάθεση αλλά όχι ουσία στο παιχνίδι του.

Δουβίκας: Μπήκε στο 73’ στη θέση του Ιγκλέσιας, αλλά δε φάνηκε ιδιαίτερα όσο αγωνίστηκε.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων