ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Έχασε από τα αποδυτήρια

Δύο στιγμές αδράνειας της άμυνας του Αστέρα σε δύο στατικές φάσεις έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να καθαρίσει από νωρίς τον αγώνα και να φτάσει εύκολα στη νίκη με 3-0.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Η ΑΕΚ πίεσε από την αρχή τον Αστέρα και στο 7ο λεπτό ο Πασαλίδης με σωτήρια προβολή στον Πόνσε παραχώρησε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, από κόρνερ προήλθε το πρώτο γκολ της ΑΕΚ, όταν μετά την εκτέλεση του Μάνταλου , ο Άλεφ στο πρώτο δοκάρι έκανε το τακουνάκι, η μπάλα χτύπησε στον επερχόμενο Λιβάγια και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου για να γίνει το 1-0 στο 10ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα, καρμπόν φάση και ...ψυχρολουσία, όταν μετά από σέντρα του Γκάλο, η μπάλα έφτασε στον Άλεφ,  ο οποίος ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 2-0.

Στο 20', ουσιαστικά τελείωσε και ο αγώνας όταν ο διαιτητής Φωτιάς υπέδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουνάφο στο Μάνταλο, πέναλτι που αμφισβήτησαν έντονα οι παίκτες του Αστέρα. Ο Πόνσε εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 3-0.

Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, η ΑΕΚ κατέβασε ρυθμούς, όμως οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα , επηρεασμένοι από το σοκ των τριών γρήγορων γκολ, δε μπόρεσαν να βγάλουν αντίδραση και να φανούν απειλητικού προς την εστία του Μπάρκα.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παράσχος έβαλε το Βλάχο στη θέση του Κώτσιρα και αργότερα τον Φερνάντεθ στη θέση του Κυριακόπουλου για να φρεσκάρει τα άκρα και να ξεκουράσει τους δύο  παίκτες για τον αγώνα της Τετάρτης, όμως η ΑΕΚ έλγξε απόλυτα τον αγώνα, φτάνοντας μάλιστα και σε δύο καλές ευκαιρίες , με σουτ του Μπακασέτα που πέρασε άουτ και με κοντινή κεφαλιά του Πόνσε, στην οποία ο Παπαδόπουλος αντέδρασε εξαιρετικά.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα, μιας και ο νικητής είχε κριθεί από πολύ νωρίς, με τον Κλωναρίδη να χάνει μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν συμπληρωθεί το ενενηντάλεπτο.

Πλέον, ο Αστέρας πρέπει να συνέλθει γρήγορα και ο Παράσχος να διορθώσει τα κακώς κείμενα, μιας και ακολουθεί μια σειρά δύσκολων αγώνων, αρχής γενομένης την Τετάρτη με τη Λάρισα για το Κύπελλο.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Φωτιά, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους Άλεφ, Οικονόμου, Μάνταλο, Μανιά, Ιγκλέσιας.

ΑΕΚ : Μπάρκας, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γκάλο, Μπακασέτας, Άλεφ, Μάνταλος (71' Κρίστισιτς), Χουλτ, Λιβάγια (78' Κλωναρίδης), Πόνσε (81' Γιακουμάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ : Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ορτέγκα, Κώτσιρας (46' Βλάχος), Κυριακόπουλος (65' Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (73' Δουβίκας), Καλτσάς, Μανιάς

 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων