ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η προσφορά του Παντελίδη στον Αστέρα

Ηταν 10 Σεπτεμβρίου του 2017, όταν η διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ, αποφάσισε να φέρει τον Σάββα Παντελίδη στη Τρίπολη προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Από τις πρώτες ημέρες του Σάββα Παντελίδη στον σύλλογο, η πορεία του ΑΣΤΕΡΑ ήταν ανοδική. Αγαπημένο του σύστημα το 4-2-3-1. Ντεμπούτο έκανε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης στις 16 Σεπτεμβρίου του 2017. Το γκολ των ερυθρόλευκων στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στέρησε από τους Αρκάδες και τον έμπειρο τεχνικό την κατάκτηση των τριών βαθμών (1-1).

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υπό τις οδηγίες του Παντελίδη κατάφερε να πετύχει ένα σερί έξι νικών από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου του 2017. Αυτό όχι μόνο έδωσε ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια αλλά βοήθησε την ομάδα να ανέβει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Η τελευταία αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος, θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των φίλων της Τρίπολης. Οι Αρκάδες κατάφεραν να πάρουν σπουδαίο διπλό επί του Παναιτωλικού με 2-0, ενώ παράλληλα εξασφάλισαν μετά από τρία χρόνια το εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις.

Σημαντικό γεγονός και για τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα, έφτασε μία ομάδα στα προκριματικά του Europa League.

Ο 53χρονος τεχνικός, έχοντας κάτσει στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ σε 46 αναμετρήσεις, πέτυχε 17 νίκες, 12 ισοπαλίες και 17 ήττες.  Έχοντας 55 γκολ υπέρ και 44 κατά η ομάδα υπό τις οδηγίες του συγκέντρωσε 63 βαθμούς.

Μάλιστα, η άφιξη του στους κιτρινομπλέ, ήταν μετά από τον αγώνα του ΑΣΤΕΡΑ με τη Λαμία. Έτσι και τώρα ο Σάββας Παντελίδης αποχωρεί δύο ημέρες μετά την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο κόσμος της Τρίπολης αγάπησε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τον Παντελίδη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν ενώ δεν έλειψαν πολλές φορές και τα… συνθήματα προς το πρόσωπο του.

 

Πλέον, μετά από ένα χρόνο και δύο μήνες, ΑΣΤΕΡΑΣ και Παντελίδης ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους, με τις δυο πλευρές να έχουν να θυμούνται μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Για την ιστορία ο έμπειρος κόουτς συγκαταλέγεται στην πρώτη πεντάδα με τους προπονητές που έκατσαν στο τιμόνι του Αστέρα για περισσότερο από έναν χρόνο.

 

Αναλυτικά:

1. Στάικος Βεργέτης: 2 χρόνια και 9 μήνες

2. Σάκης Τσιώλης: 1 χρόνος και 10 μήνες

3. Σάββας Παντελίδης: 1 χρόνος και 2 μήνες

4. Βαγγέλης Βλάχος: 1 χρόνος και 2 μήνες

5. Πάουλο Κάμπος: 1 χρόνος και 1 μήνας

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων