ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαδάκης στον 93.8: "Απολαμβάνω τον Αστέρα, είμαι τυχερός"!

Ενας ποδοσφαιριστής που συνέδεσε το όνομα του με τα πρώτα βήματα του Αστέρα στο υψηλότερο επίπεδο, ο Αντώνης Λαδάκης "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και μίλησε στον Arcadia 93.8 λίγες ώρες αργότερα.

 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας Ολυμπιακός

Σχολίασε το ελληνικό ποδόσφαιρο, θυμήθηκε στιγμές που τον σημάδεψαν από τα χρόνια του στην Τρίπολη ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να παραμείνει στο ποδόσφαιρο, την καλή του συνήθεια.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα μετά την απόφαση να σταματήσεις την καριέρα σου;

"Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Θεωρητικά,  σήμερα έχουμε ρεπό και από αύριο επιστρέφω στις προπονήσεις, έτσι λέω στον εαυτό μου. Με τον καιρό θα το συνηθίσω όπως έκαναν τόσοι και τόσοι συνάδελφοι μου στο παρελθόν".

Το ξεκίνημα έγινε στον Νέστο Χρυσούπολης;

"Ξεκίνησα από το χωριό μου και τον αετό Σαρακινού. Επειτα στα εφηβικά του Νέστου Χρυσούπολης κι έπειτα στην πρώτη ομάδα. Από εκεί στην Καβάλα, στους Λύκους, στον Αγροτικό Αστέρα και μετά στον Αστέρα Τρίπολης".

Τότε στην Β' Εθνική ο Αστέρας:

"Ναι. Κάναμε μια καλή χρονιά και ανεβήκαμε και αγωνίστηκα κι εγώ στην Super League".

Αγαπήθηκες όσο λίγοι στην Τρίπολη:

"Εισέπρατα την αγάπη του κόσμου όταν αγωνιζόμουν στην ομάδα. Κι όχι μόνο την αγάπη του κόσμου αλλά και όλου του οργανισμού του Αστέρα. Εχω τις καλύτερες αναμνήσεις και τις καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Συνεχίζω να παίρνω αγάπη. Οσες φορές επέστρεψα σαν αντίπαλος ο κόσμος με χειροκρότησε και η ομάδα με τίμησε. Νομίζω αυτό δείχνει ότι κάτι θα έκανα κι εγώ καλά στο πέρασμα μου από την ομάδα.Αυτό είναι για έναν ποδοσφαιριστή το μεγαλύτερο μετάλλιο που μπορεί να πάρει".

Κάθισες 6 χρόνια στον Αστέρα και έζησες την μαγευτική πρώτη χρονιά. Υπάρχει κάποια "ζήλια" που δεν πρόλαβες και τις ακόμα καλύτερες χρονιές που ακολούθησαν;

"Αγωνίστηκα στον Αστέρα από το 2006 έως και το 2012. Έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα και έπαιξα στο υψηλότερο επίπεδο και θέλω να ευχαριστήσω τον Αστέρα γι' αυτό. Με γνώρισε ολόκληρη η ποδοσφαιρική Ελλάδα και έκανα γνωστό το όνομά μου στον χώρο. Το 2012 αποφασίστηκε να αποχωρήσω την ομάδα όμως την παρακολουθούσα όπως κάνω ακόμα. Δεν θα έλεγα ότι ζηλεύω γιατί στην ζωή τα πράγματα έρχονται όπως έρχονται και πρέπει να συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις. Χαίρομαι να βλέπω την ομάδα να κάνει βήματα προόδου. Μέχρι την στιγμή που έμεινα εγώ βγήκαμε στην Ευρώπη και συνέχισε η ομάδα κάνοντας ακόμα καλύτερες χρονιές. Έπαιξαν τελικό Κυπέλλου και υπάρχει μια σταθερότητα στην απόδοση της ομάδας μέσα στα χρόνια. Κάθομαι και απολαμβάνω την πορεία της ομάδας και αισθάνομαι ευτυχισμένος που υπήρξα μέρος της ομάδας. Εύχομαι στα επόμενα χρόνια να κάνει ακόμα μεγαλύτερα πράγματα".

Ποια είναι η άποψή σου για όσα βλέπουμε σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Είναι πραγματικά δυσάρεστα για όλους, και για τους ποδοσφαιριστές. Τα έχουμε ζήσει πολλές φορές. Επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια πράγματα και δυστυχώς οι αρμόδιοι δεν παίρνουν τις σωστές αποφάσεις ώστε να αλλάξει αυτό. Είναι απλές οι αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Δεν γίνεται κάτι όμως και συνεχίζουμε να βλέπουμε άσχημες εικόνες που προσωπικά δεν μπορώ να τις βλέπω καθόλου. Θέλω να πηγαίνουν οικογένειες στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στον Αστέρα. Πηγαίνουν παιδιά, αγνοί φίλαθλοι που χειροκροτούν τον αντίπαλο και το κλίμα είναι ποδοσφαιρικό και υψηλού επιπέδου. Ετσι θα πρέπει να είναι όλα τα γήπεδα και σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου εύχομαι κάποια στιγμή να το δω αυτό. Αυτό που βλέπουμε στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες που οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο και οι τίτλοι να κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο".

Η καλύτερή στιγμή σου στον Αστέρα;

"Μια από τις καλύτερες, γιατί έχω αρκετές, ήταν η άνοδος της ομάδας από την Β' στην Α' κατηγορία. Ηταν πρωτόγνωρα όσα ζήσαμε τότε, καθώς επίσης και η πρώτη χρονιά. Δεν μπορώ να την ξεχάσω με τίποτα. Είχαμε κερδίσει όλους τους μεγάλους. Οταν μια νεοφώτιστη ομάδα πετυχαίνει κάτι τέτοιο νομίζω είναι άξιο αναφοράς. Στις χειρότερες στιγμές ήταν ένας τραυματισμός την περίοδο 2008-2009, που με άφησε αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων και αναγκάστηκα να χειρουργηθώ. Δεν υπήρχε κάτι άλλο. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος και από την αντιμετώπιση που είχα από την διοίκηση. Τ δύο αφεντικά που έχουν κάνει μια ομάδα πρότυπο και μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Γιατί το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά με τέτοιους ανθρώπους να επενδύουν. Πήρα χαρά, αγάπη και τους ευχαριστώ όλους γι' αυτό".

Θα παραμείνεις στον χώρο του ποδοσφαίρου;

"Σίγουρα περνούν πολλά από το μυαλό μου. Ομως, δεν έχω καταλήξει κάπου. Δεν ξέρω ακόμα τι είναι αυτό που μου ταιριάζει. Σίγουρα θα ηρεμήσω, θα σκεφτώ και θα πάρω τις κατάλληλες αποφάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα παραμείνω στο ποδόσφαιρο γιατί με αυτό μεγάλωσα και πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Για μένα είναι μια καλή συνήθεια και θέλω να εξακολουθήσω να την έχω και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων