ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Who is who: Γιώργος Κανελλόπουλος

To a-s σας παρουσιάζει ακόμα έναν νεαρό ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ που έχει ήδη υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αρκάδες και περιμένει την ευκαιρία του, τον Γιώργο Κανελλόπουλο.

ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Ο Κανελλόπουλος κατάγεται από την Σπάρτη και γεννήθηκε στις 29/01 του 2000. Αγωνίζεται στις ακαδημίες του Αστέρα από τα 15 του ενώ και αυτός έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Αρκάδες από τον περασμένο Αύγουστο.

Δευτεραθλητής Ελλάδος με τον Αστέρα το 2017 απέναντι στον Ολυμπιακό (είναι ο σκόρερ του Αστέρα στην κανονική διάρκεια και εύστοχος στην διαδικασία των πέναλτι).

Η θέση του είναι στην μεσαία γραμμή. Είναι πολύ καλός τεχνίτης και χειριστής της μπάλας και έχει επιθετικό προσανατολισμό στο παιχνίδι του που τον καθιστά επικίνδυνο για τις αντίπαλες άμυνες.

Ταχύς, με πολλά ανεβάσματα και έφεση στο κάθετο παιχνίδι ο Γιώργος αποτελεί βασικό γρανάζι της "μηχανής" του Γιώργου Γεοργουλόπουλου στην Κ20 του Αστέρα.

Στον Αστέρα υπολογίζουν πολύ στο ταλέντο του. Στο παιχνίδι απέναντι στην Λαμία μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή της πρώτης ομάδας, όμως αγωνίστηκε και έδειξε καλό πρόσωπο σ'ένα φιλικό τον Αύγουστο απέναντι στην Σπάρτη.

Στόχος του είναι να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα του Αστέρα όπως είχε ο ίδιος δηλώσει μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Σπάρτη. 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων