ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το στόρι του Κυριάκου Γλέζου

Το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ πήρε ο Κυριάκος Γλέζος, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Λάρισα.

 

Λαμία ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Κυριάκος Γλέζος είναι 17 χρονών (12/06/2000) και έχει καταγωγή από την Μεσσηνία. Μάλιστα, καθημερινά κάνει το ταξίδι Καλαμάτα-Τρίπολη με τους γονείς του!

Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο από πολύ μικρή ηλικία (6 χρονών) από την ομάδα Πράσινα Πουλιά.

Οι άνθρωποι του ΑΣΤΕΡΑ τον εντόπισαν από πολύ μικρή ηλικία και τον έφεραν στις ακαδημίες της ομάδας στα 13 του χρόνια. Η θέση του είναι στο κέντρο.

Με ύψος 1,82 δεσπόζει στην μεσαία γραμμή και καθαρίζει τις φάσεις σαν κλασικό αμυντικό χαφ. Παράλληλα διαθέτει αρκετά καλή τεχνική και συμβάλει και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του εκτός από την αμυντική λειτουργία. 

Εχει κληθεί πολλές φορές στις "μικρές" εθνικές ξεκινώντας από την παίδων και πλέον στην Κ19.  Με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμή σε όλες τις ομάδες από την Κ15 μέχρι και την Κ20.

Το ταλέντο του είναι γνωστό εδώ και καιρό όμως αυτό που έκανε εντύπωση στου ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ είναι η διαρκής προσπάθεια που κάνει για να πετύχει.

Γι'αυτό και τον Αύγουστο του 2017 μαζί με ακόμα 8 ταλαντούχους νέους υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε μία κίνηση κίνηση επιβράβευσης και εμπιστοσύνης του ΑΣΤΕΡΑ προς το έργο και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας.

Στην περίπτωση του Κυριάκου αλλά και όλων των "πιτσιρικάδων" του ΑΣΤΕΡΑ το μόνο σίγουρο είναι πως θα πάρει τις ευκαιρίες που αξίζει. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του η αποστολή να γίνει... ντεμπούτο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων