ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΣΤΕΡΑΣ-Πλατανιάς: Πόσο άλλαξαν;

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πηγαίνει στον Πλατανιά, μια ομάδα που την βρίσκουν οι Αρκάδες αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με πέρυσι και φυσικά με άλλο πρόσωπο στον πάγκο της! 

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ πηγαίνει στα Χανιά για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής (19/11, 17:15).

Ο Σάββας Παντελίδης, δεν αποκλείεται, για πρώτη φορά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του μιας κι οι Ισλνάλντο, Κυριακόπουλος και Ιγκλέσιας έβγαλαν χθες το μεγαλύτερο μερος της προπόνησης ενώ ο Μπέρτος γυμνάζεται και πάλι σε φουλ ρυθμούς.

Πόσο άλλαξαν οι δυο ομάδες με βάση τις 11άδες που παρουσίασαν πέρυσι;

Πάμε να θυμηθούμε τί είχε γίνει πέρυσι στο ματς της Κρήτης και πως αναμένεται να παραταχθούν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο φέτος.

Πέρυσι, ο Παράσχος είχε παρατάξει την ομάδα του με τον Κοκκαλά στο τέρμα και τους Κάργα, Μπανανά, Καρυπίδη στην τριάδα των στόπερ. Μουνάφο και Μενδρινός ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ με τους Βάντερσον και Στάθη να έχουν την αριστε΄ρη και τη δεξιά πλευρά. Μανούσος και Γιακουμάκης ήταν πίσω από τον Σίγκνεβιτς.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, είχε παραταχθεί με τον Χαραλαμπίδη στον πάγκο του με τους Ντοναρούμα στο τέρμα και τους Κυριακόπουλο, Σελίν, Γκάιντουτσικ και Γιαννούλη στην άμυνα. Δημούτσος και Ιγκλέσιας ήταν στον άξονα με τους Μάσα, Τσιλιανίδη, Καλτσά και Μανιά στην επίθεση.

Φέτος, ο Πλατανιάς θα έχει στον πάγκο του τον Ρόκα στο πρώτο του ματς ως τεχνικός της ομάδας των Χανίων.

Ο Ρόκα σε 4-3-3 αναμένεται να μην αλλάξει πολλά σε πρόσωπα στην 11άδα σε σχέση με το ματς του "Καραϊσκάκης". Ο Κοκκαλάς θα είναι στο τέρμα, οι Βάντερσον-Στάθης θα είναι τα δύοι στόπερ κι οι Πλιάτσικας-Στάμου στο κέντρο της άμυνας. Ο Στανισάβλιεβιτς είναι ο κεντρικός χαφ κι οι Πατράλης - Κρος οι δύο εσωτερικοί μέσοι με τους Ενσικουλού-Κοροβέση να είναι στα άκρα του Μπούντνικ.

Κι ο ΑΣΤΕΡΑΣ πηγαίνει με άλλον προπονητή. Ο Παντελίδης δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στην 11άδα του.

Ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα. Οι Τριανταφυλλόπουλος-Πασαλίδης δύσκολα θα αλλάξουν στο κέντρο της άμυνας κι οι Γιαννούλης - Κώτσιρας ή Ίγκορ θα είναι στην άμυνα.

Μουνάφο-Τσουκαλάς θα είναι στον άξονα, ο Τόνσο θα είναι μπροστά τους κι οι Καλτσάς-Ισνάλντο αναμένεται να είναι πίσω από τον Μανιά.

Οι Αρκάδες πέρα από τους Πασαλίδη, Μουνάφο και Τόνσο όλοι οι άλλοι είναι ίδιοι με πέρυσι.

Ο Πλατανιάς από την άλλη, έχει ίδιους μόνο τους Κοκκαλά, Στάθη, Βάντερσον!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων