ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ένα και να... καίει!

Τεράστια νίκη για τον ΑΣΤΕΡΑ που επικράτησε 1-0 του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής για τη Super League, χάρη στο γκολ του Μουνάφο στο 86'!

 

Φέρτε του μεγάλους!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μετά την ΑΕΚ νικάει και τον Παναθηναϊκό χάρη στο γκολ του Μουνάφο στο 86' και φτάνει στους 9 βαθμούς με τη δεύτερη φετινή του νίκη.

Από την άλλη, οι "πράσινοι" έμειναν στους 13 βαθμούς και στην 7η θέση μαζί με Ξάνθη και ΠΑΣ.

Έτσι ξεκίνησαν 

Ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε την ομάδα του σε 4-3-3 με τους

Αθανασιάδη στο τέρμα και τους Γιανούλη-Κώτσιρα στα άκρα, ενώ οι Πασαλίδης-Τριανταφυλλόπουλος ήταν τα δύο στόπερ.

Μουνάφο, Ιγκλέσιας και Κυριακόπουλος στην τριάδα των χαφ, ενώ οι Τόνσο - Καλτσάς ήταν αριστερά και δεξιά του Δουβίκα.

O Mαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα του χωρίς να κάνει αλλαγές συγκριτικά με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, σε σχήμα 4-2-3-1.

Ετσι, ο Βλαχοδήμος βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, με τους Μολέντο-Κολοβέτσιο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Χουλτ αριστερά και τον Κουλιμπαλί δεξιά. 

Ο Κουρμπέλης με τον Σιλά ήταν τα αμυντικά χαφ, μπροστά τους ο Χίλιεμαρκ, ο Μολίνς στην κορυφή και ο Λουντ με τον Βιγιαφάνιες στα άκρα.

Μπήκε... ζεστός ο ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Αρκάδες μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας διάθεση να πιέσουν ψηλά, ωστόσο, οι "πράσινοι" ισορρόπησαν, πήραν την κατοχή και έψαξε το γκολ, με τους Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες από τα δεξιά να παίρνουν περισσότερες προσπάθειες. Όμως δεν δημιουργήθηκε κάποια ουσιαστική φάση.

Μόλις στο 12' ο Αθανασιάδης μπλόκαρε την αδύναμη κεφαλιά του Μολίνς. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη τους πολύ καλή στιγμή στο ματς με τον Τόνσο να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά αλλά η προσπάθειά του έφυγε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Χίλιεμαρκ έκανε τη σέντρα για τον Μόλινς αλλά το πλασέ του τελευταίου πέρασε άουτ.

Η επόμενη μεγάλη στιγμή στο ματς, ήταν για τους Αρκάδες στις καθυστερήσεις. Ο Γιαννούλης έκανε ποδιά στον Γιόχανσον, έκανε την προσποίηση στον Κουρμπέλη, έβγαλε τη σέντρα για τον Δουβίκα αλλά ο τερματοφύλακας των "πράσινων|  πρόλαβε το νεαρό φορ που πήγε να κάνει την προβολή. Ήταν, όμως, ένα κλικ πιο αργός. Έτσι το πρώτο μέρος έκλεισε χωρίς σκορ.

Ο Μουνάφο και πάλι εκεί! 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 52' όμως το ψαλίδι του Μολέντο κόντραρε στον Δουβίκα και στη συνέχεια κατέληξε δίπλα από την εστία του Αθανασιάδη.

Στη συνέχεια, ο Παντελίδης πέρασε τον Γκοντό αντί του Δουβίκα κι ο Ιβοριανός είχε μοναδική ευκαιρία για το 1-0 αλλά το πλασέ του στο τετ α τετ με τον Βλαχοδήμο σταμάτησε στο πόδι του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 72' το "τριφύλλι" είχε μια καλή στιγμή με τον Αθανασιάδη να λέει "όχι" στο σουτ του Λουντ. 

Στο 86' ο ΑΣΤΕΡΑΣ όχι μόνο απείλησε αλλά... χτύπησε με τον Μουνάφο για το 1-0. 

Ο Τόνσο έκανε το κόρνερ, ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά, προς το δεύτερο δοκάρι κι ο Μουνάφο πέφτοντας με το κεφάλι έκανε το 1-0, σπρώχνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Αυτό ήταν και το γκολ που έδωσε στον ΑΣΤΕΡΑ τη δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα ανεβάζοντάς τον 12ο, σε ισοβαθμία με Κέρκυρα, Παναιτωλικό και Κέρκυρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος (60’ λ.τ. Μαντίντα), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (82’ Ίγκορ), Δουβίκας (57’ Γκοντό)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί (42’ λ.τ. Γιόχανσον), Μολέντο, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ (73’  Καμπέσας), Βιγιαφάνιες (63’ Μουνιέ), Λουντ, Μολίνς

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων