ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσέζαρεκ στον Arcadia 93.8: "Δύσκολα για Κροατία, λάθος που έφυγα απ' τον Αστέρα"

Στην αθλητική εκπομπή του Arcadia 93.8 "Μπάλα και Άλλα" και στο Χρήστο Καρνέζη  μίλησε ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, για την αναμέτρηση Κροατία-Ελλάδα αλλά και για τον ΑΣΤΕΡΑ.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

 

Ο παλαίμαχος Κροάτης επιθετικός και πρώτος σκόρερ στην 11ετή παρουσία του Αστέρα στη Super League σχολίασε την κλήρωση που έφερε αντίπαλο της Κροατίας την Ελλάδα στα μπαράζ των Προκριματικών του Μουντιάλ, αλλά και για τον ΑΣΤΕΡΑ, χαρακτηρίζοντας την 3ετή παρουσία του με την κιτρινομπλέ φανέλα ως τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάνιελ Τσέζαρεκ:

Για την κλήρωση που έφερε αντιπάλους την Ελλάδα και την Κροατία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

"Στην Κροατία δεν ήθελαν να βρουν στο δρόμο τους προς τα τελικά της διοργάνωσης την Ελλάδα καθώς την θεωρούν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Η Ελλάδα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι πολύ καλοί στην άμυνα τους. Επιπλέον δεν έχουμε και καλή παράδοση απέναντι στους Έλληνες. Γενικά στην Κροατία θέλαμε οποιονδήποτε εκτός της Ελλάδας για αντίπαλο στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο".

Αν παρακολουθεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Παρακολουθώ το ποδόσφαιρο, όχι συστηματικά αλλά πάντα έχω την γενική εικόνα της Super League".

Για την πορεία του ΑΣΤΕΡΑ μετά την αποχώρηση του:

"Μπορώ να πω ό,τι ζήλεψα με την πορεία που πραγματοποίησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ αφού έγω ολοκλήρωσα την θητεία μου στην ομάδα καθώς θα ήθελα να έχω υπάρξει και εγώ ο ίδιος μέρος αυτής της πορείας. Πρέπει να ξέρουμε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε από το μηδέν, από την Δ' Εθνική και βήμα βήμα η ομάδα έφτασε εκεί που βρίσκεται τώρα. Αυτό ήταν το πλάνο τους. Μετά από 5-6 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία ο Αστέρας να έπαιζε τελικό Κυπέλλου και να πρωταγωνιστούσε στην Ελλάδα. Ειδικά για τον τελικό του Κυπέλλου όταν παρακολουθούσα το παιχνίδι σκέφτηκα ότι ήταν κρίμα που δεν έπαιξα σε εκείνο τον αγώνα".

Για τον φετινό Αστέρα:

" Φέτος ο Αστέρας δεν πάει και τόσο καλά απ΄'ο,τι έχω δει ως τώρα αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βρουν τη φόρμα τους και θα βρεθεί εκεί που του αξίζει, δηλαδή ψηλά στην βαθμολογία".

Για το τι θυμάται περισσότερο από τη ζωή του στην Τρίπολη:

"Θυμάμαι όλη την πόλη και τους φιλάθλους του Αστέρα. Το πως ζούσαν την ομάδα και την αγάπη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Είτε έβαζα γκολ είτε όχι, τους ενδιέφερε να δίνω το 100% στο γήπεδο. Εγώ νομίζω έδωσα τα πάντα και ο κόσμος το αναγνώρισε αυτό. Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου στον Αστέρα και γυρνώντας το χρόνο πίσω νομίζω πως έκανα λάθος που έφυγα".

Το μήνυμα του στον κόσμο του ΑΣΤΕΡΑ:

"Να ξέρουν ότι τους αγαπώ πολύ και δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και να στηρίζουν τις προσπάθειες των προέδρων".

 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων