ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το βλέμμα του Στάικου στις ακαδημίες

Ο σχεδιασμός του Αστέρα για την καινούργια σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν τσεκάρει παίκτες από την Ισπανία αλλά και την Λατινική Αμερική. Τα βλέμματα των ανθρώπων της ομάδας όμως είναι στραμμένα και στην εξέλιξη των παικτών της ακαδημίας.

 

Οι υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας του Αστέρα μπορεί να έχουν τελειώσει αλλά οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομών συνεχίζονται κανονικά με καθημερινές προπονήσεις.

Το πρόγραμμα της χθεσινής προπόνησης της ομάδας της Κ20 του Αστέρα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με μπάλα. Η προπόνηση είχε διάρκεια μιάμιση ώρα και πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Στάικου Βεργέτη.

Ο προπονητής της πρώτης ομάδας θέλησε να περάσει την φιλοσοφία του παιχνιδιού που θέλει και στους νεότερους παίκτες, τσεκάροντας ταυτόχρονα τις ικανότητες και την εξέλιξη που έχουν δουλεύοντας στα τμήματα των ακαδημιών.

Γιουβέντους Ρεάλ

Η ομάδα της Κ20 θα πλαισιώνεται την νέα χρονιά από αρκετούς παίκτες που θα "ανεβούν" από την φετινή ομάδα της Κ17. Μια ομάδα που φέτος τράβηξε τα βλέμματα όλων πάνω της, τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος χάνοντας τον τίτλο στην διαδικασία των πέναλτι.

Παίκτες όπως ο Μαρίνος, ο Ντίνε, ο Αντζουλάς, ο Χριστόπουλος, ο Γλέζος, ο Κανελλόπουλος, ο Φωτόπουλος και ο Τσέκος αλλάζουν από την νέα χρονιά ηλικιακό γκρούπ, με την ελπίδα πως κάποιοι από αυτούς θα καταφέρουν σε λίγο καιρό να πλαισιώνουν και την πρώτη ομάδα.

 

Ο Στάικος Βεργέτης γνωρίζει πολύ καλά πως ακολουθούν πολύ καλές φουρνιές ποδοσφαιριστών και θέλει να παρακολουθεί την εξέλιξη τους καθώς και να δουλεύει μαζί τους, με στόχο την ένταξη κάποιων από αυτών στην πρώτη ομάδα.            

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων