ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνεργασία Καϋμενάκη με Κινέζους!

Για την επιχειρηματική δραστηριότητα και ικανότητα των ιδιοκτητών του Αστέρα, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Οι Γιάννης Καϋμενάκης και Δημήτρης Μπάκος είναι από τους πιο πετυχημένους Έλληνες εφοπλιστές με τη φήμη τους να έχει ξεπεράσει κατά πολύ τα ελληνικά σύνορα αλλά και του Ντουμπάι, όπου βρίσκεται η βάση τους.

 

 

Πλέον όμως φαίνεται ότι οι ιδιοκτήτες του Αστέρα, απολαμβάνουν σημαντικής αναγνώρισης και σε μια τεράστια αγορά, όπως αυτή της Κίνας. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal News", αναφέρει ότι αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται συναντήσεις και ραντεβού του Γιάννη Καϋμενάκη με ισχυρούς επιχειρηματίες από την Κίνα. 

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του δημοσιεύματος αναφέρει: "Κινέζοι βρίσκονται στην Τρίπολη και συνομιλούν με τα αφεντικά του Αστέρα Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καϋμενάκη! Για την ακρίβεια, πρόκειται για ραντεβού, που δεν έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο αλλά άπτονται ναυτιλιακών θεμάτων, καθώς όπως καταφέραμε να μάθουμε, οι συγκεκριμένοι εκπροσωπούν μια από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας, που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την εταιρεία που έχουν τα αφεντικά του Αστέρα στο Ντουμπάι! Βέβαια ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο, στο τραπέζι των συζητήσεων, να πέσει και το ενδεχόμενο της επενδυτικής τους συμμετοχής και στον Αστέρα! Αλλωστε πλέον τέτοια deal είναι συνηθισμένα, αποτελώντας την “ουρά” άλλων, μεγαλύτερων συμφωνιών".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων