ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εγώ βάζω στοίχημα!!!

Ο Βασίλης Μπακόπουλος αναλύει τη φετινή κατάσταση του Αστέρα και σας προκαλεί να βάλετε ένα στοίχημα μαζί του!

 

 

"Ντροπή για όλους", είπε ο Γιώργος Μποροβήλος στους παίκτες του Αστέρα, εκφράζοντας το κοινό αίσθημα μιας ολόκληρης πόλης. Μιας πόλης που έμαθε να ζει εδώ και μερικά χρόνια σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, που κοίταζε το πρόγραμμα του Europa League και έκανε υπολογισμούς, που ονειρευόταν! Μια πόλη την οποία ο ίδιος ο Αστέρας καλόμαθε, δημιουργώντας το δικό του απόρθητο κάστρο στο "Κολοκοτρώνης", υποχρεώνοντας τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου να τον θεωρούν το νέο "φονέα των γιγάντων". 

 

"Ντροπή σε όλους" και τσουχτερό πρόστιμο, γιατί οι περισσότεροι νιώθουν μόνο τον πόνο της τσέπης και όχι της ντροπής! Σκληρό αλλά αληθινό... Ο Ελευθερόπουλος έφυγε, πήρε μαζί του τα λάθη, τις δικές του τακτικές, τις "ανορθογραφίες", τη διάθεση να προσφέρει, αλλά και τα ανεφάρμοστα σχέδια, την κακή διαχείριση καταστάσεων. Ο Ελευθερόπουλος έκανε λάθη. Όμως ήταν ο μόνος;

 

Ακούω από κάποιους δήθεν γνώστες και "προπονητές της εξέδρας" ότι αυτά παθαίνεις όταν δε βάζεις λεφτά!!! Η φετινή επένδυση σε μεταγραφές είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με άλλα χρόνια. Τα συμβόλαια είναι σε υψηλότερα επίπεδα και ας μην υπάρχουν έσοδα από Ευρώπη. Τα λάθη έγιναν αλλού.

 

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Τέρμα τα στοιχήματα!

 

Είμαι σίγουρος ότι η διοίκηση έχει εντοπίσει τα δικά της. Έχει αποφασίσει πως η αποτυχία μπορεί να αποτελέσει τη σήμανση του δρόμου προς την επιτυχία και δεν πρόκειται να ξαναβάλει τόσα στοιχήματα σε ένα χρόνο. Ούτε με τους δύο στόπερ που θα ξεπερνούσαν τον εαυτό τους και θα γίνονταν φόβητρα, ούτε με τους αμυντικούς χαφ που θα μετατρέπονταν σε στόπερ, ούτε με τον μοναδικό επιθετικό στο ρόστερ ο οποίος θα έβαζε 20 γκολ, ούτε φυσικά με τους ηγέτες οι οποίοι έδειξαν έλλειψη προσωπικότητας!

 

Μα πάνω απ' όλα η διοίκηση έμαθε να εντοπίζει τους χρήσιμους σε κάθε επίπεδο, και να τους ξεχωρίζει από τους μέτριους φαφλατάδες! Και εδώ ΕΓΩ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ!

 

Η φετινή χρονιά είναι "προίκα" για όσα ωραία θα ακολουθήσουν! Και το λέω τώρα που όλα πάνε στραβά. Γιατί το ατού της Τρίπολης λέγεται διοίκηση. Πείσμα, ποδοσφαιρική τρέλα, διάθεση να "γυρίσει το έργο" και να ξαναδούν μια ολόκληρη πόλη να υποκλίνεται μπροστά τους μετά από μεγάλες επιτυχίες! Λέγεται και αλλιώς η διάθεση του Καϋμενάκη και του Μπάκου, από "κ..." αλλά δε χρειάζεται να γινόμαστε τόσο γλαφυροί! 

 

Όχι κωλοτούμπες, κάποιοι θα εκτεθούν!

 

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε κύριοι! Σε γεμάτο ΟΑΚΑ, όπως τότε που άλλος έπαιρνε το τρόπαιο και άλλος έπαιρνε το μπράβο! Το είχαν υποσχεθεί τότε και οι δυο τους: "Θα φτιάξουμε ομάδα να κερδίζει και τους διαιτητές", ξεκαθάρισαν Μπάκος και Καϋμενάκης και δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω. Λίγη υπομονή...

 

Και αν κάποιοι ισοπεδώνουν τα πάντα, αν αποδομούν και απαξιώνουν με ευκολία, ας μην βιάζονται γιατί θα εκτεθούν. Οι πινελιές που πρέπει να μπουν δεν είναι πολλές και ο... τροχός μπορεί να γυρίσει τρομερά γρήγορα. Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει αρχή και τέλος και σχέδιο εξόδου από την κρίση,  σε ένα σύλλογο που ζηλεύουν όλοι και που κάποιοι θα... σκότωναν για να εργαστούν με τα κιτρινομπλέ! Οπότε, προς θεού,όχι πάλι κωλοτούμπες. Γιατί κάποιοι από εμάς, έστω λίγοι, δεν ξεχνάμε...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων