ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Δικαιωθήκαμε με το γκολ"

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε για τη νίκη επί της Βέροιας, το γεγονός ότι η ομάδα του μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με άλλα ματς, αλλά παραδέχτηκε: "Ξέρω ότι έχετε συνηθίσει διαφορετικό ποδόσφαιρο από τον Αστέρα, αλλά είδαμε κάτι θετικό". Διαβάστε τι είπε για Κώτσιρα και Ευαγγέλου.

 

 

"Εγινε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα από άποψη πάθους και συγκέντρωση. Δεν υπήρχαν πολλές επιθετικές ενέργειες, αλλά όλες ήταν για τον Αστέρα Δεν τα παρατήσαμε σε κανένα σημείο και δικαιωθήκαμε. Ερχεται ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα, έχουμε την απώλεια του Μπέρτου, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τη λύση"

 

Για τον Κώτσιρα:

 

Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας, τον δοκιμάζουμε σε πολλές θέσεις. Καθρέπτης είναι οι προπονήσεις και το γήπεδο. Η δικαίωση στο ποδόσφαιρο έρχεται. Εχει δύναμη, ταχύτητα, τον έχουμε δοκιμάσει και δεξί μπακ, πιστεύω πως εκεί μπορεί να πετύχει πολλά. Πολύ καλά τα πήγε και ο Ευαγγέλου, είναι σημαντικό που δεν έχασε μονομαχία.

 

Για τον επιθετικό:

Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε με όσους έχουμε προσπαθούμε σκληρά παρά τις απουσίες.

 

Για την πίεση:

Είναι λογικό να υπάρχει πίεση, οι ποδοσφαιριστές το αντιλαμβάνονται, δεν είναι η κατάσταση που αρμόζει στον Αστέρα. Θα παλέψουν για να την βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων