ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λαδάκης: "Η σύγχρονη φιλοσοφία του Ελέ"

Ο Αντώνης Λαδάκης γνωρίζει πολύ καλά τον Αστέρα. Γνωρίζει πολύ καλά και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Αρα, μπορεί να τους "συνδέσει". Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας της Τρίπολης μιλάει στο arcadiasports.gr για τον νέο τεχνικό. 

 

Ο Λαδάκης συναντήθηκε με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον Πανθρακικό την περσινή αγωνιστική περίοδο. Με τον Αστέρα πάλι, είχε "συναντηθεί" τα προηγούμενα χρόνια και για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με λίγα λόγια, από τη στιγμή που η ομάδα της Τρίπολης αποτελεί μεγάλο μέρος της ποδοσφαιρικής ζωής του, ασφαλώς και παρακολουθεί την πορεία του. 

 

Ο πρώην αρχηγός της ομάδας, λοιπόν, μίλησε στο a-s για την επιλογή του Ελευθερόπουλου για την τεχνική ηγεσία. Για ξεχωριστά προπονητικά χαρακτηριστικά του Ελληνα προπονητή, για τον τρόπο δουλειάς, για τη φιλοσοφία του, αλλά και για τον άμεσο συνεργάτη του, τον Στέλιο Βενετίδη. 

 

"Με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο συνεργάστηκα στον Πανθρακικό. Το πρώτο που έχω να πω είναι ότι πρόκειται για έναν σύγχρονο προπονητή", ήταν τα πρώτα λόγια του Λαδάκη. Συνεχίζει: "Από τη στιγμή που ήρθε στον Πανθρακικό η βελτίωση της ομάδας ήταν αισθητή. Εχει έναν σύγχρονο τρόπο δουλειάς. Γνωρίζοντας το υλικό του Αστέρα αλλά και τη φιλοσοφία της ομάδας, πιστεύω ότι ο Ελευθερόπουλος θα μπορέσει να αξιοποιήσει το ρόστερ στο μέγιστο βαθμό και θα φέρει αποτελέσματα". 

 

Ο Λαδάκης συμπληρώνει πιο ειδικά χαρακτηριστικά του Ελληνα τεχνικού: "Είναι σίγουρα άνθρωπος της δουλειάς. Επίσης, είναι 100% επαγγελματίας. Και βέβαια, είναι ένας προπονητής φιλόδοξος με στόχους. Αυτά μόνο κέρδος μπορούν να αποτελέσουν για τον Αστέρα. Αλλά και για τον Ελευθερόπουλο η συγκεκριμένη ομάδα αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Διότι θα συναντήσει ένα περιβάλλον στο οποίο θα μπορεί να ασχολείται αποκλειστικά με το αγωνιστικό κομμάτι και να βελτιώσει ατομικά τους ποδοσφαιριστές, αλλά και συνολικά την ομάδα". 

 

Για τον τρόπο που αγωνίζονται οι ομάδες του: "Με εμάς στον Πανθρακικό έπαιζε με σχηματισμό 4-2-3-1. Αλλά δεν παίζουν ρόλο τα συστήματα. Εχει πάρει πολλά στοιχεία από το ιταλικό πρωτάθλημα, διότι πέρασε από εκεί. Του αρέσει πολύ η ταχύτητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το γρήγορο ποδόσφαιρο, όχι το βιαστικό". 

 

Ο Λαδάκης κάνει αναφορά και στον άμεσο συνεργάτη του Ελευθερόπουλου, τον Στέλιο Βενετίδη, τον οποίο θα έχει μαζί του και στον Αστέρα: "Μαζί είναι σαν να είναι ένας. Πραγματικό τιμ. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον. Εχουν την ίδια φιλοσοφία, προς όφελος της ομάδας. Ο Βενετίδης είναι ενεργός συνεργάτης, βοηθάει πολύ. Εύχομαι και στους δύο καλή επιτυχία". 

 

Οσο για τον φετινό Αστέρα, ο πρώην άσος του λέει: "Με έχει προβληματίσει όχι το μηδέν στα τρία, αλλά η εικόνα σύμφωνα με το ρόστερ που έχει. Διότι είναι ικανοί παίκτες. Η κατάσταση μπορεί να διορθωθεί, ακόμη είναι νωρίς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων