ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στην "επίθεση" για τον εκλεκτό!

Ο Αστέρας, με την ανακοίνωση της απόκτησης του Αντόνιο Ντοναρούμα, έχει πλέον καλύψει και αυτή την εκκρεμότητα. Πλέον, αναμένεται η επόμενη κίνηση. Για να το πούμε αλλιώς, βγαίνει στην... επίθεση για τον επιθετικό!

 

Με πολύ μεγάλη μεθοδικότητα και πολύ στοχευμένες κινήσεις, ο Αστέρας έχει ολοκληρώσει τις μέχρι τώρα μεταγραφικές του κινήσεις. Και ασφαλώς, έχει καλύψει με τον τρόπο που ο ίδιος ήθελε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

 

Πλέον, αυτό που βασικά απομένει για τον σύλλογο είναι η απόκτηση του επιθετικού. Του φορ περιοχής, που θα έρθει να πλαισιώσει κυρίως τον Ιωαννίδη. Σε αυτή την κατεύθυνση, λοιπόν, κινούνται πλέον οι άνθρωποι της ομάδας. 

 

Οι κινήσεις τους, βέβαια, για τον επιθετικό, έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και αυτό που πια αναμένεται είναι το αποτέλεσμα της μεταγραφικής τους έρευνας. Να ξεχωρίζει ο εκλεκτός, ανάμεσα στις περιπτώσεις επιθετικών που εξετάζονται από τον Αστέρα. 

 

Εκείνο που είναι βέβαιο και έχει αποδειχθεί από τις προηγούμενες περιπτώσεις (και) το φετινό καλοκαίρι είναι πως ο Αστέρας δεν πρόκειται να "παρασυρθεί" από φημολογίες, δημοσιεύματα και "παιχνίδια" για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. 

 

Με τους δικούς του κανόνες και τα δικά του "θέλω" θα κινηθεί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή που έχει ξεχωρίσει. Πιθανόν ακόμη, όπως συνέβη και με την περίπτωση του Ντοναρούμα, εκπλήσσοντας την "πιάτσα", αφού το όνομά του δεν είχε προκύψει από πουθενά. Μέχρι στην ουσία να ολοκληρωθεί η απόκτησή του... 

 

Από εκεί και πέρα και αναμένοντας τις εξελίξεις για τον επιθετικό, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση. Αλλωστε, στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου μπορεί να βρεθούν ευκαιρίες ή και να υπάρξουν ανάγκες για να έχει ακόμη μεγαλύτερο "βάθος" το ρόστερ. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων