ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ψέματα και... ψέματα"

Η ΠΑΕ Αστέρας αντέδρασε άμεσα, διαψεύδοντας δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας στα φύλλα της Τρίτης (26/7), σύμφωνα με το οποίο η ομάδα της Τρίπολης έχει καταθέσει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, Λίλα. 

 

Η ΠΑΕ Αστέρας ενημερώνει ότι τέτοιο θέμα δεν υφίσταται, το κάνει μάλιστα με "καυστικό" τρόπο, προκειμένου να να μην παραπλανάται και ο κόσμος της ομάδας από ψευδείς ειδήσεις. 

 

Αναλυτικά:

"Η θέση της ομάδας για το σημερινό δημοσίευμα του GOAL: 

Υπάρχουν ψέματα και... ψέματα. Το δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL περί πρότασης του ΑΣΤΕΡΑ στον ΠΑΣ για τον ποδοσφαιριστή Lila, ανήκει και στις δύο κατηγορίες. Οχι απλά δεν υφίσταται, αλλά ο τρόπος που έχει γραφτεί δείχνει ξεκάθαρα το σκοπό που ήθελε να εξυπηρετήσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ... Και σίγουρα αυτός ο στόχος δεν έχει να κάνει με το συμφέρον του ΑΣΤΕΡΑ. Θυμίζουμε άλλωστε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ όποιον ποδοαφαιριστή θέλει τον αποκτά".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων