ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τα νούμερα που δείχνουν ΡΕΚΟΡ

Εχουν περάσει απλώς και μόνο μερικές ώρες. Για την ακρίβεια, ένα 24ωρο και κάτι. Κι όμως, τα εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα δείχνουν να αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τον κόσμο. 

 

Μόλις την πρώτη ημέρα της διάθεσής τους, από το Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) "έφυγαν" 300 κάρτες. Το νούμερο ασφαλώς και είναι πολύ σημαντικό. Είναι και ενδεικτικό. Διότι σε αυτή την ιστορική χρονιά για τον Αστέρα, την δέκατη στην Super League, ο κόσμος της ομάδας δείχνει να ανταποκρίνεται από την πρώτη στιγμή. 

 

Αν τις πρώτες 2-3 ημέρες ο Αστέρας πουλήσει μισή χιλιάδα εισιτηρίων διαρκείας και μάλιστα σε μία χρονιά που δεν υπάρχει η πρόκληση του ομίλου του Europa League (όπως πέρυσι) σημαίνει ότι ο σύλλογος βάζει πλώρη για ιστορικό ρεκόρ. Για να ξεπεράσει τα περίπου 2.500 της περσινής αγωνιστικής περιόδου. 

 

Σημαίνει, όμως, κάτι ακόμη. Πιο σπουδαίο. Οτι το όραμα των ιδιοκτητών, κ.κ. Καϋμενάκη και Μπάκου κάθε κάθισμα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" να έχει και κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας, έχει "καρφωθεί" στο μυαλό και την καρδιά των φιλάθλων της ομάδας. 

 

Να συμπληρώσουμε επίσης ότι αυτές οι πρώτες 300 κάρτες διαρκείας που έχουν διατεθεί, δεν είναι μόνο σε κόσμο της Τρίπολης. Εισιτήριο διαρκείας έχουν προμηθευτεί άνθρωποι από τη Σπάρτη, την Καλαμάτα, το Αργος. Σε μια παμπελοποννησιακή συνύπαρξη στο γήπεδο του Αστέρα. 

 

Η χρονιά που έρχεται είναι ιστορική για τον σύλλογο. "Το δέκα το καλό", όπως έχουν πει οι άνθρωποι της ομάδας. Και για αυτό λένε σε όλους μας: "Είσαι μέσα, είσαι Αστέρας". Ο κόσμος ήδη το ακολουθεί!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων