ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οποιον θέλει, όπως θέλει και όποτε θέλει...

Οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις του Αστέρα, πέρα από το αγωνιστικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν και το οποίο ασφαλώς και είναι πολύ έντονο, φανερώνουν κι άλλες παραμέτρους. Τον τρόπο με τον οποίο ο Αστέρας κινείται στο μεταγραφικό παζάρι και την ακρίβεια στο σχεδιασμό του. 

 

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε το εξής. Και το φετινό καλοκαίρι στον Αστέρα (όπως και σε όλες τις ομάδες) προτείνονται πάρα πολλά ονόματα. Απολύτως φυσιολογικό είναι αυτό. Μάλιστα, όσο η ομάδα της Τρίπολης θα μεγαλώνει, τόσο θα αυξάνονται και τα ονόματα. 

 

Επιπλέον, συνεχώς προκύπτουν ονόματα ως μεταγραφικά σενάρια για τον Αστέρα. Με τη διαφορά ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει αποδείξει ότι σε τέτοια "παιχνίδια" ούτε συμμετέχει ούτε την επηρεάζουν. Ο Αστέρας το έχει δείξει αυτό με τον τρόπο με τον οποίο κινείται, ξέρει πολύ καλά τι θέλει, πότε να δείξει το ενδιαφέρον του και πώς να ολοκληρώνει τις μεταγραφές. 

 

Η περίπτωση του Μπέρτου είναι ενδεικτική, είναι και διδακτική. Ο Αστέρας ήθελε δεξιό μπακ, αλλά το όνομά του δεν είχε ακουστεί. Αντίθετα, καθημερινά διαβάζαμε για έναν Ιβάν Πουγίδ. Ή για άλλους από την ελληνική αγορά. Ο Αστέρας, όμως, ήθελε τον Μπέρτο και όταν ήρθε η στιγμή, τον απέκτησε. 

 

Κι επειδή τέτοια ονοματολογία θα εξακολουθήσει να υπάρχει, στο arcadiasports.gr όπως έχουμε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή, θα διαβάζετε μόνο όσα πραγματικά ισχύουν. Οπως συνέβη και στην περίπτωση του Μπέρτου, που πρώτα εδώ διαβάσατε για την επαφή των δύο πλευρών... 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων