ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τουλάχιστον τέσσερα νέα πρόσωπα στην "πρώτη" του Αστέρα

Με ανάρτησή του στο twitter, ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα, Νίκος Γαλανακόπουλος δίνει το στίγμα της "πρώτης", που είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (27/6, 19:00). Ποια νέα πρόσωπα αναμένεται να δώσουν το παρών!

 

Ο Νίκος Γαλανακόπουλος, λοιπόν, λίγες στιγμές μετά την είδηση της σπουδαίας μεταγραφής του Σταύρου Τσουκαλά, έγραψε: "Και ο Γιώργος, και ο Σταύρος, και ο Κοσμας, και ο sonhy, και ίσως ένας ή δύο ακόμα στην πρώτη της ομάδας..."

 

Για να ξεκαθαρίσουμε τα ονόματα. Ο Γιώργος που αναφέρεται πρώτος, είναι ο Γιώργος Αθανασιάδης, νεαρός τερματοφύλακας που έρχεται από τον Πανθρακικό. Ο Σταύρος, είναι η τελευταία κίνηση, ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο Sonhy, είναι ο Σονί Σεφί, Γάλλος κεντρικός αμυντικός, νεαρός και αυτός στην ηλικία, που έρχεται από την Οσέρ. Οσο για τον Κοσμά, πρόκειται για τον Κοσμά Τσιλιανίδη. 

 

Αυτό που περιμένουμε πλέον, είναι να μάθουμε αυτό που γράφει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ..."και ίσως ένας ή δύο ακόμα στην πρώτη της ομάδας". Για να δούμε ποιες είναι οι ευχάριστες εκπλήξεις που μας επιφυλάσσει ο Αστέρας στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς. 

Πάντως να σημειωθεί ότι πλέον είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα της Τρίπολης, σε αυτή την εκκίνηση της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα έχει νέα πρόσωπα, που πάντα δημιουργούν όμορφη διάθεση και μεγάλη ανυπομονησία για να τους δούμε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. 

 

Καλή αρχή, λοιπόν! 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων