ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός επί χόρτου!

Προτού βάλουμε τα... υλικά, προηγούνται άλλα. Πώς, λοιπόν, "μαγειρεύει" το ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Αστέρας; Ανάλογα με το τι "όρεξη" έχει. Και όπως φαίνεται, έχει μεγάλη όρεξη για επιτυχίες... 

 

Για τον Αστέρα και το μεταγραφικό του σχεδιασμό έχουμε γράψει αρκετά τις τελευταίες ημέρες στο arcadiasports.gr. Αλλωστε, μεταξύ άλλων, αναφερθήκαμε και στις αγορές που πλέον είναι "ανοιχτές" για τους Αρκάδες κι εκείνες που μέρα με τη μέρα "ανοίγουν". Πλέον, έχουμε και χειροπιαστά αποτελέσματα των μεταγραφικών κινήσεων.

 

Πλέον, έχει μεγάλη σημασία να δούμε τον τρόπο με τον οποίο ο Αστέρας σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Σε ποιες θέσεις, με λίγα λόγια, θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, προκειμένου ο Αστέρας σε αυτή τη δέκατη σερί συμμετοχή του στην Super League να καταφέρει να πετύχει και τους στόχους του. 

 

Σύμφωνα με τα δεδομένα η ενίσχυση της ομάδας θα εξακολουθήσει να αφορά κυρίως στην αμυντική και στη μεσοεπιθετική γραμμή, παρά τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής για αυτές τις δύο γραμμές (Σεφί, Καλτσάς, Τσιλιανίδης). Κι αυτό διότι ο Μάκης Χάβος έχει αρκετές εναλλακτικές λύσεις για τη μεσαία γραμμή, πλέον και με την απόκτηση του Σταύρου Τσουκαλά. 

 

Για να το κάνουμε και πιο ξεκάθαρο: 

 

Ο Αστέρας αναμένεται στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έχει ήδη αποκτήσει και τερματοφύλακα, τον Γιώργο Αθανασιάδη. Για τη συγκεκριμένη θέση περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρχει κάτι ακόμη. Επίσης, για την αμυντική του γραμμή, θα αποκτηθεί σίγουρα δεξιός μπακ, αλλά θα υπάρξει και ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον πρώτο κεντρικό αμυντικό να έχει ήδη έρθει, τον Γάλλο Σονί Σεφί. 

 

Οσο για την επιθετική γραμμή, θα έρθει σίγουρα επιθετικός περιοχής. Για τα άκρα έχει ήδη υπάρξει ενίσχυση, με Καλτσά και Τσιλιανίδη και περιμένουμε πια άλλες κινήσεις. Ενώ για τον επιτελικό μέσο, θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με την περίπτωση του Μπερτόγλιο. 

 

Οι βασικές ελλείψεις του ρόστερ είναι αυτές. Κάποιες από αυτές ήδη έχουν καλυφθεί και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. Οπως επίσης είναι βέβαιο ότι οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται. Ενώ βάρος σε αυτή την προσπάθεια θα πέσει και σε νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες, προκειμένου ο Αστέρας να μπορεί να φτιάχνει και από μόνος του το μέλλον του. 

 

Το πιο βέβαιο από όλα, όμως, είναι ότι οι άνθρωποι του συλλόγου θα κάνουν το καλύτερο δυνατό σε μεταγραφικό επίπεδο, για να παρουσιαστεί η ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως και οι ίδιοι την ονειρεύονται. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 31 8 11 12 35
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 31 10 4 17 34
3 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 31 7 13 11 34
4 ΟΦΗ 31 7 13 11 34
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 31 7 9 15 30
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 31 7 8 16 29
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 31 6 10 15 28
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 31 3 10 18 19

Ροη Ειδησεων