ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Mοίρασε χαμόγελα στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα (VIDEO & PHOTOS)

Αντιπροσωπεία του ΑΣΤΕΡΑ παραβρέθηκε στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα προκειμένου να μοιράσει δώρα, αλλά κυρίως να προσφέρει χαμόγελα σε παιδιά που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη. Ο σύλλογος δείχνει με πολύ ξεχωριστό τρόπο το κοινωνικό του πρόσωπο

 

Ο προπονητής της ομάδας μας Στάικος Βεργέτης, οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Ζησόπουλος και Απόστολος Γιάννου, καθώς και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Γιάννης Ντάλλας, μαζί με το μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan Γιάννη Σπανουδάκη, και τον υπεύθυνο χορηγιών της εταιρείας Κώστα Γαλανόπουλο, ξεναγήθηκαν στους χώρους του Ιδρύματος, παρακολούθησαν την πρόβα για τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Σικιαρίδειου και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τα παιδιά τα οποία ντύθηκαν στα χρώματα του ΑΣΤΕΡΑ!

 

Αυτή η δράση του ΑΣΤΕΡΑ συμπεριλαμβάνεται στο κοινωνικό προφίλ της ΠΑΕ, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση κοινωνικών ομάδων που έχουν ανάγκη από στήριξη, αγκαλιά και ενδιαφέρον.

 

Στάικος Βεργέτης:  "Είναι μια πολύ ωραία μέρα για εμάς. Καλό είναι να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, καμία μέρα του χρόνου. Ο Αστέρας έχει ως φιλοσοφία να βοηθά όλο το χρόνο ανθρώπους που έχουν ανάγκη, χωρίς απαραίτητα αυτό να δημοσιοποιείται. Ήρθαμε σε αυτό το υπέροχο μέρος που γίνεται σπουδαία δουλειά για να δώσουμε χαρά, αλλά να ξέρετε ότι εισπράξαμε κι εμείς αγάπη. Συγχαρητήρια σε όλους, αλλά και στο χορηγό μας, την εταιρεία Stoiximan, για το κοινωνικό έργο που αναπτύσσει".

 

Γιώργος Ζησόπουλος: "Είναι μια διαφορετική μέρα. Δυστυχώς οι περισσότεροι θυμόμαστε μόνο τέτοιες εποχές τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αυτό όμως θα έπρεπε να συμβαίνει όλη τη χρονιά, από ανθρώπους που είναι προνομιούχοι σε αυτή τη ζωή. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην κοινωνία μας. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Σικιαρίδειου οι οποίοι φροντίζουν τα παιδιά. Θέλουμε να τους δώσουμε κουράγιο για να συνεχίζουν το έργο τους. Κάθε φορά που βλέπεις παιδιά να παίζουν ποδόσφαιρο, θυμάσαι πως ξεκίνησες και όσο φοράς το σορτς πάντα θα μένεις παιδί".

 

Απόστολος Γιάννου: "Δίνουμε λίγη χαρά και παίρνουμε πίσω περισσότερη από αυτά τα παιδιά. Μακάρι αυτό να γίνεται όλο το χρόνο από όσους μπορούν. Και για εμάς στον Αστέρα Τρίπολης αυτή η επίσκεψη ήταν κάτι το διαφορετικό. Τα παιδιά μας βοήθησαν να θυμηθούμε τα παλιά χρόνια, την πραγματική αγάπη που έχουμε για το άθλημα και την ευχαρίστηση που δίνει σε όλους το ποδόσφαιρο".

 

Γιάννης Σπανουδάκης: "Για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα που για περισσότερο από 75 χρόνια υπηρετεί και φροντίζει για τις ανάγκες των παιδιών με νοητική υστέρηση και άλλες μορφές αναπτυξιακής ανεπάρκειας, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενισχύουμε και υποστηρίζουμε το σύνολο του έργου σας. Η Stoiximan, από την ημέρα εκκίνησης της δραστηριότητάς της, έχει δεσμεύσει στο επίκεντρο του στρατηγικού σχεδιασμού υπό το πρίσμα της κοινωνικής υπευθυνότητας, την ανάπτυξη ενεργειών για την ενίσχυση δομών και συλλόγων στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει τη δέσμευση μας προς την πραγμάτωση κοινωνικού οφέλους.

 

Χαιρόμαστε πολύ που στην προσπάθειά αυτή η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης έχει σημαίνοντα ρόλο. Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρά σε όλα αυτά παιδιά που προσπαθούν κάθε μέρα να βεβαιώσουν πως αξίζει να ανήκουν σε μια κοινωνία που τους δίνει ευκαιρίες για μια ποιοτικότερη καθημερινότητα. Και στην κοινή μας προσπάθεια με τον Αστέρα Τρίπολης, με τη σημερινή μας παρουσία εδώ στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα, θέλουμε να μεταφέρουμε σε όλους όσοι μετέχουν με το δικό τους τρόπο για την ικανοποίηση των σκοπών και των στόχων του ιδρύματος, τη στήριξή μας για την ενίσχυση αυτού του σπουδαίου έργου".

 

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟΥ: Το Σικιαρίδειο Ίδρυμα είναι Κέντρο κατάρτισης νέων 14 μέχρι 21 ετών, με νοητική υστέρηση. Είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, επιχορηγείται από το Ελληνικό Δημόσιο και έχει ορισμένα έσοδα από ασφαλιστικά ταμεία και από δωρεές.

 

Εδρεύει στο Μαρούσι, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 18 στρεμμάτων στο οποίο βρίσκονται τα εργαστήρια των παιδιών, τα γραφεία της διοίκησης, ένα θερμοκήπιο, ένα φυτώριο και γήπεδα αθλοπαιδιών. Υποστηρίζει τους καταρτιζόμενους με υπηρεσίες μεταφοράς και σίτισης.

 

Είναι Κέντρο Πρακτικής Άσκησης για φοιτητές Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠ), του Παντείου, φοιτητές Κοινωνικής Εργασίας, Λογο-θεραπείας των Τ.Ε.Ι. και ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων, αλλά και σπουδαστές από Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ.

Το video που ακολουθεί γυρίστηκε για το Mega Channel. 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων