ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

TIGERS: Ανακοίνωση οργανωμένων

Απάντηση στην ανακοίνωση των Asteras Fans θέλησαν να δώσουν οι Tigers σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον Αστέρα.

 

 

Η ανακοίνωση: 

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ'

 

Σχετικά με τα τελευταία συμβάντα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά θα θέλαμε να διαχωρίσουμε τη θέση μας απο αυτή της ανακοίνωσης των Asteras Fans. O oπαδός κάνει την κριτική του στο γήπεδο, εκεί που είναι η θέση του και με τον τρόπο που αυτός θέλει και ξέρει. Είναι η πιο αγνή κριτική και γίνεται για το καλό της ομάδας. Το ότι είμαστε δίπλα στις αποτυχίες όπως και στις επιτυχίες είναι δεδομένο και αυτό μας δίνει το δικαίωμα να αντιδρούμε όταν βλέπουμε κάτι στραβό. Δυστυχώς τα στραβά έχουν μαζευτεί πολλά τον τελευταίο καιρό και οχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με τον κόσμο που αγαπάει αυτή την ομάδα. (Θα επανέλθουμε σε πιο κατάλληλη στιγμή γι αυτά).

 

Τώρα για τη γνωστή τοπική αθλητική ιστοσελίδα με την ''αντικειμενική'' δημοσιογραφία μπορουμε να πούμε πολλά. Πάγια τακτική της να τα βάζει με τον κόσμο και να κάνει τα στραβά μάτια στα λάθη που γίνονται κατα καιρούς. Ποιός αγαπάει περισσότερο την ομάδα λοιπόν? Αυτός που ανιδιοτελώς τη ''μαλώνει'' όταν δε βαδίζει σωστά ή αυτός που μονίμως τη ''χαϊδεύει'' εξυπηρετώντας το προσωπικό του όφελος? ''Delete'' δε πατήσαμε ποτέ, η πορεία μας το έχει δείξει, αλλά που να ξέρεις εσύ, ήσουν μήπως τότε για να δεις?

 

Η συνέχεια είναι δύσκολη για όλους μας, εμείς θα είμαστε στο πέταλο δίπλα στην ομάδα και απέναντι στους κόλακες.

 

ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ!

ΜΟΝΟ ΤΡΙΠΟΛΗ!

ΜΟΝΟ TIGERS!

 

Tigers,Tigers Αθήνας,Tigers Youngs.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων