ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τους πονάει ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει επιλέξει τον δύσκολο δρόμο της μη συμμετοχής σε οποιασδήποτε απόχρωσης άρμα, με την πρωταγωνιστική του πορεία, τον προγραμματισμό και τις επιτυχίες του, να ενοχλούν, όσους έχουν μάθει να παίζουν ποδόσφαιρο εξωαγωνιστικά και με πρακτικές μαφίας.

 

 

Επειδή, η ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ήταν, είναι και θα είναι δυσκολοκατάβλητη εντός αγωνιστικών χώρων η προσπάθεια αποδόμησης ενός συλλόγου-πρότυπο για το μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει το συνεχή λιθοβολισμό ανθρώπων της ΠΑΕ μέσω χρηματιζόμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. 

Τις τελευταίες ημέρες, "αμόλυντα-αντικειμενικά" site και εφημερίδες έχουν μπει σε έναν ρόλο δικαστή απαιτώντας την απομάκρυνση ανθρώπων χωρίς το παραμικρό επιβαρυντικό στοιχείο, χωρίς κάποια εισαγγελική απόφαση ή δημοσιοποίηση κάποιας ποινής.

Τελευταίο κρούσμα, η φερόμενη πρόταση μομφής προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ και της Super League. Επειδή, σε οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να φαίνεται και ο εμπνευστής της, ας μας ξεκαθαρίσουν ποιος την ζητά και γιατί.

Αραγε, είναι κάποιος υπεράνω νόμων και ηθικής ή κάποιος που παίζοντας βρώμικα παιχνίδια έχει φτάσει σε παραγοντικούς ρόλους, χωρίς καμία επίσημη αρμοδιότητα και ασκεί διοίκηση μέσω χρημάτων που απέκτησε από λαθρεμπόριο, μη καταβολή φόρων και άλλων ποινικών πράξεων;

Η' μήπως είναι κάποιος άλλος που, μαζί με τα προαναφερόμενα, έχει και τις προσωπικές του αδυναμίες να τον αναγκάζουν να αποδείξει τον ανδρισμό του μέσω χτυπημάτων κάτω από τη μέση, ευχόμενος η συνεχής λάσπη να φέρει αποτελέσματα και να πάψει να υπάρχει μία ομάδα που θα προχωρά χωρίς νταβατζήδες, όπως ο ΑΣΤΕΡΑΣ;

Για να τελειώνουμε. Οποιον και να ρωτήστε, όσο και να ψάξετε, όσες γνώμες και να ακούσετε, η αλήθεια είναι μία. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ πορεύεται ΜΟΝΟΣ, ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν.

Η εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, ήταν και θα είναι αδιαμφισβήτητη. 

Μέχρι τότε, καλό θα είναι όσοι ονειρεύονται την αγωνιστική καθίζηση του ΑΣΤΕΡΑ, να παραδειγματιστούν από αυτόν, να φτιάξουν το γήπεδό τους, να φέρουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, να εμπιστευτούν δικά τους παιδιά σε ρόλους-κλειδιά, να ενισχύσουν τις ακαδημίες τους και να πάψουν να δημιουργούν στρατό οπαδών με σκοπό τον τραμπουκισμό, τον εκφοβισμό και τους εκβιασμούς. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έχει μάθει να κερδίζει και να χάνει εντός αγωνιστικών χώρων. Τα παιχνίδια, εκτός γηπέδων, είναι για όσους ζουν μέσα από το ποδόσφαιρο χωρίς να βάζουν ευρώ από την τσέπη τους, ενεργώντας με παράνομες πρακτικές.

Κατά καιρούς έχουμε δει τους λεγόμενους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου, να βρίσκονται ενάντια στον ΑΣΤΕΡΑ. Αυτή είναι και η μεγαλύτερη νίκη. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κατάφερε να μπει ανάμεσα τους και να τους ξεπεράσει. Τα υπόλοιπα γίνονται απλά και μόνο για τα μάτια των στρατών που χρειάζονται την δική τους τροφή για συντήρηση.

Οσο και να μην τους αρέσει, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα παραμείνει πρωταγωνιστής και θα συνεχίσει να εκθέτει εντός γηπέδων, ομάδες, διαιτητές, παράγοντες και πρακτικές. Ετσι έκανε στο παρελθόν, το ίδιο θα κάνει και τώρα. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων