ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι πρωταθλητές της Α' Αρκαδίας: Η Φαλαισία του 2012-13

Το A-S συνεχίζει την  αναδρομή στα πρωταθλήματα της Α' Αρκαδίας της προηγούμενης δεκαετίας. Στο σημερινό αφιέρωμα , το πρωτάθλημα της Φαλαισίας της περιόδου 2012-13.

 

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Το μοναδικό πρωτάθλημα στη σύντομη ιστορία της Φαλαισίας, το οποίο μάλιστα κατέκτησε αήττητη με 22 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Με το δίδυμο Νίκου Λυμπερόπουλου και Γιάννη Κώτσιρα να είναι πολυτέλεια για ομάδα τοπικού πρωταθλήματος (46 γκολ στο σύνολο), η ομάδα της Μεγαλόπολης έφτασε απόλυτα δίκαια στην κατάκτηση του τίτλου.

Αγώνας κλειδί αυτός στο Άστρος, όπου και η Φαλαισία κέρδισε τον Πανθυρεατικό με 2-0 λίγες αγωνιστικές πριν τη λήξη και στην ουσία σφράγισε τον τίτλο.

Τα αποτελέσματα:

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Νικηταράς Δολιανών 3-0, 5-0

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Τεγέα 5-0, 1-0

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Κορακοβούνι 6-1, 4-0

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Λεωνίδιο 2-0, 2-0

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-ΑΕΚ Τρίπολης 0-0, 0-0

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Ερμής Μελιγούς 3-1, 4-0

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Παγγορτυνιακός 2-0, 4-1

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Πανθυρεατικός 3-0, 2-0

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Απόλλων Τυρού 4-1, 2-1

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Δόξα Μεγαλόπολης 3-0, 3-0

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Ορχομενός Λεβιδίου 2-0, 3-1

ΦΑΛΑΙΣΙΑ-Βρασιές 3-1, 5-1

Το ρόστερ: Μπραϊμλάρι, Ηλιόπουλος, Γιαννόπουλος, Γιαννακούλιας, Παναγιωτόπουλος, Κώτσιρας, Πότια, Νάνος, Φ. Μπουζιάνης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος, Μπούζος, Σπυρόπουλος, Ν. Μπουζιάνης, Μπίλα, Χασάλα, Γκρίτζαλης, Γιαννακόπουλος, Μίτσι, Παπαδόπουλος, Φ. Κωστόπουλος, Καρατζαφέρης, Σταυρόπουλος, Κωστάκος, Ν. Κωστόπουλος, Σαλαβούρας, Καραμπίνης, Καρατζαφέρης, Παπαχριστοφύλλου, Κουρτέσης, Σαντικλάρης.

Οι σκόρερ:

32 γκολ: Ν. Λυμπερόπουλος

14 γκολ: Κώτσιρας

8 γκολ: Πότια

6 γκολ: Δ. Λυμπερόπουλος

4 γκολ: Σαλαβούρας

2 γκολ: Φ. Μπουζιάνης, Μίτσι

1 γκολ: Νάνος, Φ. Κωστόπουλος, Καραμπίνης

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων