ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι πρωταθλητές της Α' Αρκαδίας: Η Τεγέα του 2010-11

Το A-S συνεχίζει την  αναδρομή στα πρωταθλήματα της Α' Αρκαδίας της προηγούμενης δεκαετίας. Στο σημερινό αφιέρωμα , το πρωτάθλημα της Τεγέας της περιόδου 2010-11.


Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ


Τα δείγματα γραφής είχαν φανεί από την προηγούμενη χρονιά, όταν και η Τεγέα κατέκτησε το Κύπελλο Αρκαδίας, επικρατώντας του Ερμή Μελιγούς με 1-0.


Την περίοδο 2010-11 υπήρξε ενίσχυση του ρόστερ και η κατάκτηση του τίτλου δεν ήταν αυτοσκοπός, όμως η πολύ καλή πορεία της ομάδας του Γιώργου Τζήλου άνοιξαν την όρεξη. Στο τέλος του πρώτου γύρου, η Τεγέα προπορευόταν στη βαθμολογία αήττητη. Στα μισά του δεύτερου γύρου, η ομάδα παρουσίασε μια κάμψη, επιτρέποντας σε ΑΕΚ Τρίπολης , Ερμή Μελιγούς και Φαλαισία να πλησιάσουν σε πολύ κοντινή απόσταση.
Ο αγώνας που έκρινε τα πάντα έγινε στο Άστρος, όπου η Τεγέα κέρδισε τον Πανθυρεατικό με 2-1 και κατέκτησε τον τίτλο.


Η φιέστα έγινε στο γήπεδο του Παναρκαδικού, όπου η Τεγέα αντιμετώπισε ομάδα επιλέκτων του ΠΣΑΠ για την ενίσχυση του Χαμόγελου του Παιδιού.


Τα αποτελέσματα:
ΤΕΓΕΑ-Λεωνίδιο 6-2, 1-1
ΤΕΓΕΑ-Αχιλλέας 4-0, 0-0
ΤΕΓΕΑ-ΑΕΚ Τρίπολης 1-2, 1-1
ΤΕΓΕΑ-Κορακοβούνι 6-0, 1-1
ΤΕΓΕΑ-Απόλλων Τυρού 3-0, 4-3
ΤΕΓΕΑ-Ελαιοχώρι 5-0, 4-0
ΤΕΓΕΑ-Φαλαισία 5-0, 0-3
ΤΕΓΕΑ-Ερμής Μελιγούς 3-1, 1-1
ΤΕΓΕΑ-Μαντινειακός 3-0, 4-3
ΤΕΓΕΑ-Πανθυρεατικός 4-0, 2-1
ΤΕΓΕΑ-Παγγορτυνιακός 1-1, 3-1
 

Το ρόστερ:


Αποστολόπουλος Γιάννης, Βρούβας Σταύρος, Γκανάς Βαγγέλης, Δαρδαβέσης Βασίλης, Δημητρακόπουλος Γιώργος, Ηλιόπουλος Κώστας, Καπόγιαννης Γιάννης, Καρράς Χρήστος, Κολιόπουλος Κώστας, Κολλάρας Αλέξανδρος, Κουμπούνης Δημήτρης, Κρίγκας Αλέξανδρος, Κωνσταντόπουλος Γιάννης, Μπαφές Γιώργος, Μπίσιας Γιώργος, Μυλωνας Χρήστος, Παναγούλιας Παναγιώτης, Παπαδόγιαννης Βασίλης, Πλαντζάς Βαγγέλης, Πούλος Θεμιστοκλής, Ρίζος Γιώργος, Τερνάκου Αρμπέν, Τούντας Μάρκος, Τράμπας Αναστάσιος, Τσαούσης Χρήστος, Χαίδάς Δημήτρης-Χρήστος

Οι σκόρερ:


18 γκολ: Αποστολόπουλος
13 γκολ: Κολιόπουλος
5 γκολ: Δημητρακόπουλος, Τσαούσης
3 γκολ: Μυλωνας, Παναγούλιας, Χαϊδάς
2 γκολ: Βρούβας, Ηλιόπουλος
1 γκολ: Κολλάρας, Κουμπούνης , Παπαδόγιαννης, Ρίζος , Τούντας


ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων