ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

4 Ιουλίου 2004: Η Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης

Πέρασαν κιόλας 16 χρόνια από τη μέρα που η Ελλάδα κατέκτησε το Euro 2004.

Το καλοκαίρι του 2004 θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους Έλληνες, ως το πιο όμορφο στην σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Κάτι οι Ολυμπιακοί Αγώνες, κάτι η κατάκτηση του Euro από την ομαδάρα του Ρεχάγκελ και η χώρα μας στο επίκεντρο του κόσμου μέσω του αθλητισμού!

Σα σήμερα, 16 χρόνια πριν το γκολ των Αγγέλων μας έστειλε στον έβδομο ουρανό.

Το κόρνερ του Άγγελου Μπασινά και η κεφαλιά του Άγγελου Χαριστέα έκριναν τον τελικό της Λισαβώνας κόντρα στους διοργανωτές Πορτογάλους.

Ο ενθουσιασμός αλλά και το πλούσιο ταλέντο της Πορτογαλίας, η οποία είχε παίκτες όπως οι Ρονάλντο, Φίγκο, Ρούι Κόστα, Παουλέτα λύγισε για δεύτερη φορά από το πάθος και την μαχητική ψυχή των Ελλήνων παικτών.

Η τεράστια αυτή επιτυχία, ήρθε να αποδείξει σε όλους μας πως τίποτα δεν είναι αδύνατο, αν παλέψεις, αν προσπαθήσεις, αν πιστέψεις στον εαυτό σου.

Ο Ότο Ρεχάγκελ κατάφερε να βγάλει όλον τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών του και πέτυχε ένα θαύμα.

Κάθε χρόνο οι μέρες αυτές μας γεμίζουν χαρά αλλά και μια νοσταλγία.

Η απίστευτη επιτυχία εκείνης της παρέας, ήταν και μια χρυσή ευκαιρία να αλλάξει το ποδόσφαιρο μας προς το καλύτερο κάτι που σίγουρα δεν το εκμεταλλεύτηκαν σωστά οι αρμόδιοι.

Ότο Ρεχάγκελ σ’ ευχαριστούμε για όλα, όπως και τα παλικάρια αυτά που έδωσαν την ευκαιρία στον καθένα να πιστέψει πως όλα γίνονται!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων