ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εφυγε από τη ζωή ο Κυριάκος Ξύδης

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα (25/06), ο Κυριάκος Ξύδης μετά από μεγάλη και μακροχρόνια μάχη με διάφορες ασθένειες.

 

Ο Κυριάκος Ξύδης ο οποίος διέγραψε μια σπουδαία καριέρα ως παίκτης με τη φανέλα του Παναρκαδικού αλλά και αργότερα ως προπονητής του "τριφυλλιού", της ΑΕΚ Τρίπολης, των Μικτών της Αρκαδίας και άλλων ομάδων, δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας...

Ενας άνθρωπος με χιούμορ και χαρακτηριστικές ατάκες οι οποίες έχουν μείνει στην ιστορία του Αρκαδικού ποδοσφαίρου, απεβίωσε σήμερα (25/06).

Ο γιος του, Χάρης Ξύδης από την πλευρά του, μέσω social media, έστειλε το δικό του και ιδιαίτερο "αντίο" στον πατέρα του, Κυριάκο.

"Σήμερα 25 -6 -2020 μετά από μεγάλη και μακροχρόνια μάχη με διάφορες ασθένειες η καρδιά του πατέρα μου έπαψε να χτυπά ..Απεβίωσε έχοντας δίπλα του την οικογένεια του σε ένα θάλαμο νοσοκομείου που πλημμύριζε από αγάπη για αυτόν .Το πρώτο πράγμα που νιώθω την ανάγκη να κάνω είναι να εκφράσω την τεράστια ευγνωμοσύνη προς την μητέρα μου που  χαρις την δίκη της φροντίδα ο πατέρας έζησε έως τώρα κ ειχε και την καλύτερη ποιότητα ζωής που θα μπορούσε να έχει ένας άνθρωπος με τόσα πολλά προβλήματα...Θυσίασε ακόμα κ την προσωπική της υγεία για να είναι καλά ο πατέρας μου ..Ήταν άψογη 52 χρόνια ως σύζυγος και παλικάρι τα τελευταία 10 χρόνια που ήταν πολύ δύσκολα Άντεξε ακόμα κ όταν λύγισα κ εγώ ...Όλοι οι υπόλοιποι κάναμε ότι μπορούσαμε ..

Για τον πατέρα μου θα γράψω δυο λόγια τώρα κ ίσως περισσότερα όταν αποφορτιστώ συναισθηματικά ..Ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου έως τώρα και στις πιο επικυβδυνες στροφές της ζωής μου κράτησε αυτός το τιμόνι ..Δεν μου επέβαλε ποτέ πως θα ζήσω αλλά έζησε αρκετά για να δω απ αυτόν κ να μάθω.. Ήταν πάντα ευδιάθετος χαμογελαστός κ πάντα με την ατάκα στο στόμα ..Είχε μόνο φίλους τον αγαπούσαν όλοι κ ποτέ στην ζωή μου δεν τον άκουσα να λέει κακιά κουβέντα για κανέναν ...

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5 μμ στον ιερό Ναό Αγίων Ταξίαρχων 

Θερμή παράκληση της οικογένειας είναι να μην κατατεθούν στεφάνια και τα χρήματα να διατεθούν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Η οικογένεια του arcadiasports εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του...

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων