ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ρόλε: "Πηγαίνεις στο σούπερμαρκετ και δεν ξέρεις αν θα επιστρέψεις με κορονοϊό"

Ο πρώην εξτρέμ του Αστέρα  Μαρτίν Ρόλε, υποστήριξε ότι στην Ιταλία όπου αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν ο κόσμος πηγαίνει στο σούπερμαρκετ και δεν ξέρει αν θα επιστρέψει με κορωνοϊό.

 

Τη δραματική κατάσταση που ζει στο Βορρά της Ιταλίας, όπου αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν με τη φανέλα της Γκοτσάνο στην τρίτη κατηγορία της χώρας, περιέγραψε ο Μάρτιν Ρόλε.

 Από τη Νοβάρα όπου βρίσκεται ο 35χρονος Αργεντινός πρώην εξτρέμ του Αστέρα  (δυο θητείες) και τις Κέρκυρας υποστήριξε ότι στην Ιταλία όπου αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν ο κόσμος πηγαίνει στο σούπερμαρκετ και δεν ξέρει αν θα επιστρέψει με κορωνοϊο.

 "Δυο ημέρες μετά από την εφαρμογή της καραντίνας συνεχίζαμε την προπόνηση, αλλά αλήθεια δεν το θέλαμε. Αλλάζαμε σε τέσσερα διαφορετικά αποδυτήρια, υπήρχε θερμομέτρηση. Αλλά, τέτοια εποχή ήταν φυσιολογικό κάποιος να έχει βήχα ή συνάχι.

Ο κόσμος βγαίνει μόνο για τα απαραίτητα. Έχω βγει δυο ή τρεις φορές σε αυτές τις 17 ημέρες. Βλέπεις λίγο κόσμο στο δρόμο. Ουρές υπάρχουν μόνο στα φαρμακεία ή τα σούπερμαρκετ. Πας στο σούπερμαρκετ και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις με κορονοϊό".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων