ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καμία ανησυχία, καμία αναβολή αγώνα!

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία λόγω του κοροναϊού και έτσι δεν θα υπάρχει αναβολή στο πρωτάθλημα.

 

ΛΑΡΙΣΑΑΣΤΕΡΑΣ

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (27/02) έχουν ενταθεί οι επαφές του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη, πάντως, το Υπουργείο Υγείας συμβουλεύτηκε ειδικούς, οι οποίοι ενημέρωσαν πως δεν υπάρχει λόγος αναβολής.

Το σχόλιο του Αυγενάκη: "Κανονικά θα διεξαχθούν οι προγραμματισμενες αθλητικές δραστηριότητες τις προσεχείς ημέρες.Δεν συντρέχουν λόγοι αναβολής, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθηγητές επιδημιολόγους, λοιμωξιολόγους που συμβουλεύεται καθημερινά το Υπουργείο Υγείας. Ωστόσο ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων