ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Τριπολιτσιώτης που συγκίνησε το πανελλήνιο

Ο λόγος για τον Αντώνη Γιόβα ο οποίος κατάγεται από την Τρίπολη και βραβεύθηκε χθές από τον ΠΣΑΠ στην 38η γιορτή του ποδοσφαιριστή.

  ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο νεαρός οπαδός του ΠΑΟΚ, γεννήθηκε με ένα κινητικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να περπατήσει.

Ο δύσκολος αγώνας που δίνει από τη μέρα που γεννήθηκε συνεχίζεται και πηγαίνει συνεχώς προς το καλύτερο, οι επεμβάσεις που έχει κάνει βελτιώνουν την υγεία του και όλοι ευχόμαστε να τα καταφέρει.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το ποδόσφαιρο;

Τεράστια, καθώς για τον  Αντώνη, όπως ο ίδιος δήλωσε εχθές, ο ΠΑΟΚ είναι η δύναμη του. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως πριν από μια κρίσιμη επέμβαση, πήγε στην Τούμπα να δει από κοντά την προπόνηση του Δικεφάλου και η ψυχολογία, η θετική ενέργεια και η δύναμη που του έδωσαν όλοι ήταν το κλειδί της επιτυχίας.

Ο Αντώνης γεννήθηκε και έζησε στην Αρκαδία, υποστήριζε τον Αστέρα όποτε μπορούσε μιας και το ποδόσφαιρο τον ατσαλώνει και του δίνει τρομερή ψυχολογία, η ανάγκη όμως για καλύτερες παροχές υγείας τον οδήγησαν προς εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη και μοιραία ερωτεύτηκε τον ΠΑΟΚ.

Η σχέση τους καρμική θα λέγαμε, ευχή όλων ο Αντώνης να σταθεί στα πόδια του και πάλι και να φωνάζει όρθιος για την αγαπημένη του ομάδα.

Ένα τεράστιο μπράβο και στο νέο προεδρείο του ΠΣΑΠ και ιδίως τον πρόεδρο Γιώργο Μπαντή, που αναδεικνύει τέτοια ζητήματα αλλά και δείχνει σε όλους πως το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα πρέπει να είναι ένα με την κοινωνία και μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορόυμε να έχουμε ένα καλύτερο κόσμο.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων