ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στο ίδιο τραπέζι «Big 4», Αυγενάκης και UEFA

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη Μεγάλη Βρετάνια του Συντάγματος είναι στραμμένα τα βλέμματα σήμερα το μεσημέρι στις 15.00.

ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη συνάντηση των «Big 4».

Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος θα κάτσουν για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι. Παρόντες σ' αυτό κι οι Λευτέρης Αυγενάκης - Ζόραν Λάκοβιτς (Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών).

Θέμα συζήτησης; Η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ θυμίζουμε πως ο Υφυπουργός έχει θέσει θέμα Grexit!

Tην συνάντηση θα προλογίσουν ο Λάκοβιτς σε πρώτο επίπεδο αλλά και ο Αυγενάκης. Επίσης στο πιο ειδικό πλαίσιο η βασική ατζέντα θα έχει να κάνει.

α) με την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ, τις εκλογές της και το πώς θα γίνουν

β) την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο μετά την αποχώρηση των FIFA - UEFA το προσεχές καλοκαίρι

γ) Επιλογή προσώπων κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ (πιθανότατα τεχνοκράτης ως CEO) και την ΚΕΔ.

δ) Την αποκλιμάκωση της έντασης.

Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, αρχικά θα γίνει κουβέντα μεταξύ των ισχυρών ανδρών του "Big 4" και εν συνεχεία θα μπουν σε αυτήν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι. Φυσικά στις συζητήσεις κάθε πλευρά μπορεί να θέσει ή να προτάξει ό,τι θεωρεί πιο σημαντικό. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα το ζήτημα της ΚΕΔ / ΕΠΟ και του Μέλο Περέιρα, η ΑΕΚ του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, ο Παναθηναϊκός τα θέματα διαιτησίας ή βίας και ο ΠΑΟΚ τις δικές του θέσεις. Το ζητούμενο είναι αν θα βρεθεί μια μίνιμουμ βάση συμφωνίας αρχικά για την "πολεμική" πολλές φορές ατμόσφαιρα στην εφετινή σεζόν (μέχρι την ολοκλήρωση πρωταθλήματος - Κυπέλλου) και εν συνεχεία για τα πρόσωπα "κοινής αποδοχής" από την εκκίνησης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων