ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Oι 7 του Κυπέλλου

Με το νικητή του ζευγαριού ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί η φάση των "16" του Κυπέλλου, μιας και ήδη οι επτά έχουν πάρει το εισιτήριο και περιμένουν τις εν λόγω αναμετρήσεις για να δουν τον επόμενο αντίπαλό τους.

 

ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Στην κλήρωση των προημιτελικών θα μπουν ο τρεις σερί χρονιές Κυπελλούχος ΠΑΟΚ που με... περίπατο και στα δύο ματς ξεπέρασε την μηδαμινή αντίσταση του ΟΦΗ, ο Ολυμπιακός που επίσης έκανε... προπονήσεις κόντρα στην Καλαμάτα, ο Άρης που κι αυτός πήρε 2η νίκη επί της Ξάνθης, αλλά και ο Παναθηναϊκός που τα βρήκε σκούρα ελέω ΠΑΣ Γιάννινα και διαιτησίας όμως με τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο πήρε την πρόκριση.
 
Χαρακτήρα θρίλερ είχαν όμως και τα υπόλοιπα ματς αφού ο Ατρόμητος... έκατσε στο 3-0 του πρώτου ματς και λίγο έλειψε να αποκλειστεί στο Περιστέρι (έχασε 2-0 από τον Βόλο), η Λαμία που πέρασε με το 1-1 κόντρα στα Τρίκαλα που είχαν στο 95' δοκάρι, ενώ στο ντέρμπι των ουραγών της Σούπερ Λίγκας ο Παναιτωλικός με το εκτός έδρας γκολ στη Νέα Σμύρνη, προκρίθηκε στην παράταση του Πανιωνίου (1-1).

Αναλυτικά οι επτά ομάδες που έχουν περάσει:

ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός
Ατρόμητος
Αρης
Λαμία
Παναιτωλικός

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων