ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντεμπούτο Μιχαήλ με την Εθνική Κύπρου! (Photo)

Το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα της Κύπρου πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ, Νεόφυτος Μιχαήλ απέναντι στην ομάδα του Βελγίου για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Ο 25χρονος γκολκίπερ, που αγωνίζεται δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, στον ΑΣΤΕΡΑ υπερασπίστηκε την εστία της Κύπρου απέναντι στο... μεγαθήριο που ακούει στο όνομα Βέλγιο.

Η Κύπρος που είχε ήδη μείνει εκτός τελικής φάσης, γνώρισε την ήττα από το Βέλγιο με 6-1 αν και προηγήθηκε στο ματς χάρη σε τέρμα του Ιωάννου στο 14'.

Για το Βέλγιο σκόραραν οι οι Μπεντέκε (16’, 68’), Ντε Μπρόινε (35’ 41’), Καράσκο (44’) και Χριστοφόρου (αυτογκόλ 51’).

Ηταν δεδομένο, πως ο τερματοφύλακας του ΑΣΤΕΡΑ θα δεχόταν πίεση από την... επιθετική μηχανή του Βελγίου, όμως παρά τα 6 γκολ που δέχτηκε ο Νεόφυτος Μιχαήλ, είχε σημαντικές επεμβάσεις στην αναμέτρηση, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο!

Η φωτογραφία από την είσοδο της Κύπρου στο "King Baudouin Stadium":

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων