ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρωτιά η Παίδων με βασικούς Χριστόπουλο και Αντωνάκη

Με βασικούς, δύο ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, η Εθνική Παίδων, κέρδισε με 2-0 τη Γερμανία και πήρε την πρωτιά στον όμιλο της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Μετά τις νίκες επί του Αζερμπαϊτζάν και του Καζακστάν η Εθνική νίκησε και τη Γερμανία χάρη στα δυο γκολ του Κούτσια, στο 65ο και στο 84ο λεπτό.

Η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων στον Elite γύρο θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και οι αγώνες τον Μάρτιο του 2020. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην Εσθονία 21 Μαΐου – 6 Ιουνίου.

ΕΛΛΑΔΑ: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62' Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62' Κούτσιας), Λιάτσος (78' Καστανάρας), Αντωνάκης (46' Κίτσος), Κιτσάκης (87' Ντόη), Σμπώκος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74' Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66' Σίεμπ). 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων