ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εθνική Παίδων: "Πεντάρα" με διπλή "κιτρινομπλέ" εκπροσώπηση

Την πρόκρισή της στην στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, από την δεύτερη αγωνιστική, εξασφάλισε η Εθνική Παίδων που επικράτησε με 5-1 του Καζακστάν. Αγωνίστηκαν Χριστόπουλος και Αντωνάκης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου, διέλυσαν και το Καζακστάν μετά το Αζερμπαϊτζάν χάρη σ' ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο που πέτυχαν 4 τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο ο Λιάτσος στο 5ο λεπτό, ενώ με το καλημέρα στο 2ο ημίχρονο ο ο Κούτσιας διπλασίασε τα τέρματα της Εθνικής.

Το Καζακστάν μείωσε προσωρινά, με τον Αζάτοφ στο 77' αλλά η Γαλανόλευκη πέτυχε 3 ακόμα τέρματα μέχρι το τέλος.

Ο Λιάτσος στο 81', ο Κίτσος στο 86 και ο Χριστόπουλος στις καθυστερήσεις έγραψαν το τελικό 5-1.

Επόμενη αντίπαλος, στο ντέρμπι κορυφής, η Γερμανία, με την Ελλάδα να πανηγυρίζει πρόκριση ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Αγγελόπουλος, Χριστόπουλος, Κατσογιάννης, Κουλιεράκης, Καρακούτης (57′ Χριστόπουλος), Κίτσος , Λιάτσος (85′ Αντωνάκης), Κουτεντάκης (65′ Ντόι), Τσίκος (84′ Καραμάνης), Κούτσιας (65′ Συρμής), Κιτσάκης.

Καζακστάν: Αναρμπέκοβ, Τσατσένκο, Ουρντά, Σιρομπόκοβ, Καλάου, Κουσκουμπάγιεβ, Γιακόβλεβ, Ρακσιμάνοβ, Αζάτοφ, Κχαλμάτοβ, Κεζνεμπέκ.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου η Γερμανία επικράτησε, επίσης άνετα, 2-0 του Αζερμπαϊτζάν.

Η Βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής U17

1. Ελλάδα 6 (11-2)

2. Γερμανία 6 (7-0)

3. Καζακστάν 0 (1-8)

4. Αζερμπαϊτζάν 0 (1-8)

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων