ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κενές: "Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι δίπλα στον Πέτρο"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ, Δημήτρης Κενές, μίλησε για τον αγώνα του 17χρονου Πέτρου αλλά και για την στήριξη την οποία έχει από την κιτρινομπλέ οικογένεια.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Για τον ΑΣΤΕΡΑ η συνεισφορά στον συνάνθρωπο και η κοινωνική δράση αποτελούν όχι απλώς προτεραιότητα, αλλά στην πραγματικότητα τον σκοπό της διαδρομής του. 

Καλωσορίζουμε τον Πέτρο και την οικογένειά του στη δική μας οικογένεια και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και καλό αντάμωμα πολύ σύντομα. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι εδώ για την πόλη του, για την περιοχή του, για όλη την Αρκαδία, κυρίως όμως ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι και θα παραμείνει εδώ για ολόκληρη την κοινωνία. 

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα που που απευθύναμε για αυτόν τον τόσο ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων