ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νικητής ο ΠΕΤΡΟΣ!

Με σκόρερ και νικητή τον ΠΕΤΡΟ ολοκληρώθηκε ο φιλικός αγώνας, ο οποίος διεξήχθη στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Πλήθος κόσμου βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/11) στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ για να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται για τον νεαρό Πέτρο από τη Μεγαλόπολη.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Το σκορ στον φιλανθρωπικό αγώνα άνοιξε ο ΑΣΤΕΡΑΣ με τον Αλί Μπαμπά, ενώ ο Μέλλος έκανε το 1-1. Στη συνέχεια, ο Τζήλος έβαλε για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Η πιο συγκινητική στιγμή του αγώνα ήταν η είσοδος του Πέτρου στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα πέτυχε και το πιο.. ωραίο γκολ στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Στο γήπεδο του Αστέρα, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος της Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος.

Φυσικά το παρών στο μεγάλο αγώνα έδωσαν παράγοντες, ποδοσφαιριστές απ’ όλη την Αρκαδία αλλά και όλα τα μέλη της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Ψεύτης, Ζορμπάς, Γλύνος, Ματθαίου, Παναγιώτου, Τανουσάι, Κανελλόπουλος, Μιχόπουλος, Παπαγεωργίου, Κώτσιρας, Αλι

Αγωνίστηκαν και οι: Χριστοδούλης, Αλέμης, Σωτηράκης, Στασινόπουλος, Γουσέτης, Τσιράκης, Προύτσος, Μπάτσι, Θεοδωρίδης, Θεοδωρακόπουλος Κ.

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Γεωργακόπουλος, Λάτσης, Παρασκευάς, Ρούμπος, Μακρής, Δήμος, Κακλαμάνος, Γαβαλάς, Καυκιας, Μέλλος, Σαλαπάτας.

Αγωνίστηκαν και οι: Καραμπήλς, Γκάνας, Παρασκευόπουλος, Κωστόπουλος, Μάζης, Λαφογιάννης, Τζήλος, Δημητρέλης, Κατσαρός, Αλεξανδρής, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος, Αντωνάκας, Λυμπερόπουλος Δ., Σεφερλής, Καδάς, Κούβαλης, Αβιαντόγλου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων