ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο ΠΣΑΠ στο πλευρό του 17χρονου Πέτρου

Ο Αστέρας Τρίπολης θα αντιμετωπίσει Επίλεκτη ομάδα από την ΕΠΣ Αρκαδίας και ο ΠΣΑΠ αγόρασε εισιτήρια για να ενισχύσει την προσπάθεια που γίνεται για τον νεαρό Πέτρο από τη Μεγαλόπολη.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Ο Πέτρος χρειάζεται βοήθεια για να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Γι' αυτό την Πέμπτη στις 15:00 στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Αστέρας Τρίπολης θα υποδεχθεί ομάδα Επιλέκτων της ΕΠΣ Αρκαδίας με τα έσοδα να διατίθενται στην οικογένεια του 17χρονου.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στέκεται στο πλευρό του Πέτρου, αγοράζοντας εισιτήρια, τα οποία και μοίρασε σήμερα Τετάρτη στο 9ο και 12ο Δημοτικό Σχολείο της Τρίπολης.

Μάλιστα οι Χρήστος Τασουλής και Γιάννης Κώτσιρας που έδωσαν το «παρών», έστειλαν μήνυμα ελπίδας μαζί με τους μαθητές του σχολείου.

Κάνουμε κάθε παιχνίδι συναρπαστικότερο, Interwetten.gr! 21+

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων