ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ζεστή και οικεία Τριπολιτσιώτικη βραδιά στον Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο ετήσιος χορός του Αστέρα Τρίπολης – Νέας Υόρκης στο εστιατόριο "Laterna". 

ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

Πολλοί άνθρωποι του ομογενειακού ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών και τίμησαν με την παρουσία τους τόσο τους διοργανωτές της εκδήλωσης όσο και τις δύο εξέχουσες προσωπικότητες που βράβευσε η διοίκηση του Αστέρα, τον Γιώργο Εγγλέζο και τον Στιβ Ορφανό.

Τους δύο τιμώμενους του Αστέρα προλόγισε ο -πάντα κοντά στις ομάδες της Ομογένειας- Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Αμερικής κ. Κώστας Μάνεσης. Ο Γιώργος Εγγλέζος που είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από το Τυρό της Κυνουρίας, και εκτός από τον τοπικό Απόλλωνα αγωνίστηκε και σε άλλες ελληνικές ομάδες αλλά -μεταγενέστερα- τίμησε και τη φανέλα του Γκρικ Αμέρικαν, τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά του στο ομογενειακό ποδόσφαιρο.

Ο Στιβ Ορφανός, με καταγωγή από τα Κάψια Αρκαδίας, είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης – Νέας Υόρκης και τιμήθηκε ως πρώτος σκόρερ της ομάδας την περσινή περίοδο.

Στην ιδιαίτερα ζεστή και οικεία βραδιά που είχε Τριπολιτσιώτικα χαρακτηριστικά με πολύ κέφι, πεντανόστιμα φαγητά και φυσικά πολύ πιοτό παραβρέθηκε ο Governor στην Ανατολική Περιφέρεια της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, Γεώργιος Ξερακιάς που δήλωσε -κατά τη διάρκεια της απονομής- πως η Παναρκαδική Ομοσπονδία είναι πολύ ικανοποιημένη από το έργο που προσφέρει ο Αστέρας και πως η Ομοσπονδία θα παραβρίσκεται πάντα στον πλευρό της ομάδας.

Εκτός τους κ. Ξερακιά, ο πρόεδρος του Greek Mutual Society Athena κ. Νίκος Μιτσινίκος δήλωσε για το ευ αγωνίζεσαι της ομάδας, ενώ ανάμεσα στους παραβρισκόμενους ήταν και οι πρώην πρόεδροι του Γκρικ Αμέρικαν, κ. Τάκης Ηλίου, κ. Γιάννης Πασχάλης, ο προπονητής της Λέρου Νέας Υόρκης, κ. Γιάννης Τσάπος και ο πρόεδρος Olympiakos Fan Club κ. Τάκης Μενής.

Η διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης Νέας Υόρκης αποκάλυψε πως ο Αστέρας θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του Greek Mutual Society Athena που θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου, 2019, ενώ εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήρια της για το θάνατο του πρώην προέδρου του συλλόγου «Γέρος του Μωριά», Νικολάου Οικονόμου και τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Στέλιου Στυλιανού για το θάνατο της Κατίνας Κρεατσούλας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων