ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

PHOTOS: Πραγματοποιήθηκε η αδελφοποίηση μεταξύ ΑΓΩ Ανάκτησης και Αγ. Γεωργίου Κύπρου

Το βράδυ της Κυριακής (22/09) έλαβε σάρκα και οστά με κάθε επισημότητα η αδελφοποίηση των σωματείων ΑΓΩ Ανάκτησης και Αγ. Γεωργίου Κύπρου.

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Σε μία όμορφη τελετή πραγματοποιήθηκε στο χωριό Θάνα Αρκαδίας, η τελετή αδελφοποίησης ανάμεσα στις δύο ομάδες Παλαιμάχων, ενώ δόθηκε νέο ραντεβού στην Κύπρο τον Νοέμβριο.

Βραβεύτηκε μάλιστα και ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, μαζί με την Αντιδήμαρχο, Ελένη Καρούντζου για την συμβολή τους στην διεξαγωγή του φιλικού αγώνα.

Οπως επίσης βραβεύτηκαν και οι παλαίμαχοι Αρκάδες ποδοσφαιριστές: Γιάννης Γιαννακόπουλος, Βασίλης Κούβαλης και Δημήτρης Αλέμης. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Βασίλης Μπακόπουλος. Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παπαμωυσέως και οι Παλαίμαχοι της Κύπρου, Φιλώτας, Θεοχαρίδης, Πάσπας και Νεόφυτος Ισαρίδης.

 

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων