ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τζιούμης: "Ιστορικής σημασίας ο αγώνας με την Κύπρο"

Ο Δήμαρχος της Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με την ομάδα της Αρκαδίας, στο σπουδαίο φιλικό Παλαιμάχων που διεξήχθη την Κυριακή (23/09) στο ΔΑΚ Τρίπολης. Τι δήλωσε στο a-s.

 ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Καταρχάς να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι είναι ένας φιλικός αγώνας Παλαιμάχων με μία αντίστοιχη ομάδα απ' όλη την Κύπρο. Εχει ιδιαίτερη σημασία αυτό και γίνεται για να συσφιχτούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε ακόμα περισσότερο. Η ομάδα που φιλοξενούμε είναι με παίκτες από πολλά σωματεία και είναι και μερικοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν αγωνιστεί ακόμα και στην Εθνική ομάδα της Κύπρου τα παλαιότερα χρόνια.

Ηρθαν εδώ για να τιμήσουν τις εκδηλώσεις για την επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς. Καταλαβαίνετε ότι όλο αυτό που γίνεται σήμερα (22/09) μαζί με κάποιες άλλες δράσεις που έγιναν το Σάββατο (21/09) έχουν μεγαλύτερη σημασία από απλά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. 

Αν θέλετε να μιλήσουμε για τον ποδοσφαιρικό αγώνα δεν είναι επαναφορά στην ενεργό δράση. Ξαναβρισκόμαστε με μερικούς φίλους που με κάποιους απ' αυτούς, όταν ήμασταν νέοι, έχουμε παίξει ποδόσφαιρο. Οπότε θα τρέξουμε λίγο, όπως ξέρουμε η συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες είναι πολύ σημαντική για όλες τις ηλικίες, όχι μόνο για τα παιδιά μας που πρέπει να ασχολούνται με κάποιο άθλημα.

Αλλά ακόμα και για εμάς τους μεγαλύτερους, καθώς οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ευεργετικά αποτελέσματα και για την υγεία. Επομένως και σαν γιατρός, εκτός από Δήμαρχος, το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους συμπολίτες μας αφού βέβαια έχουν πάρει την άδεια πρώτα από τον γιατρό τους".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων