ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στο "Κολοκοτρώνης" η Καλαμάτα

Στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ, θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Καλαμάτα και Καραϊσκάκη Άρτας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΑτρόμητος

Ο λόγος για τον οποίο δεν θα δώσει τον πρώτο της επίσημο αγώνα η Καλαμάτα στο γήπεδο της είναι το πρόβλημα με τη στατικότητα του γηπέδου, για το οποίο γίνονται εργασίες.

Μάλιστα, η Διοίκηση της μεσσηνιακής ομάδας ευχαρίστησε τους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ Τρίπολης αλλά και τον Πρόεδρο του ΑΣΤΕΡΑ μέσω επίσης ανακοίνωσης της.

Η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019» θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους μεγαλομετόχους του Αστέρα Τρίπολης Κους Δημήτρη Μπάκο και Γιάννη Καυμενάκη καθώς και τον πρόεδρο Κο Γιώργο Μποροβήλο για την παραχώρηση του γηπέδου αλλά και για τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν. Παρά την καλή διάθεση και τις προσπάθειες που καταβάλαμε να αγωνιστούμε στην πόλη μας και στην φυσική μας έδρα το Εθνικό Στάδιο αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω των παρατεταμένων εργασιών που έχουν δρομολογηθεί και επί της ουσίας έχουν καθυστερήσει όχι με δική μας υπαιτιότητα. Ελπίζουμε μια ενδεχόμενη πρόκριση στον επόμενο γύρο να μας βρει γηπεδούχους και αγωνιζόμενους στο δικό μας γήπεδο και μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Μαύρης Θύελλας".

Το παιχνίδι είναι μονό και θα διεξαχθεί το τριήμερο 24-26/09.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων