ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δοκάρι ο Δουβίκας, νίκησε τη Λιθουανία η Εθνική

Με τον Τάσο Δουβίκα να αγωνίζεται για 45 λεπτά και να έχει δοκάρι στο ματς, η Εθνική Ελπίδων κέρδισε τη Λιθουανία με 1-0 κι έκανε το 2/2 στον 4o όμιλο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21!

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

To γκολ της νίκης για την Ελλάδα ήρθε στο 80ο λεπτό, όταν ο Μπουζούκης, δέχθηκε τη μπάλα έπειτα από όμορφη προσπάθεια του Λιμνιού και τελείωσε εύκολα τη φάση από κοντά.

Προηγουμένως, στο 67' ο Τάσος Δουβίκας του ΑΣΤΕΡΑ, άγγιξε το γκολ όταν έπειτα από ενέργεια του Λιμνιού η μπάλα έφτασε στα πόδια του κι εκείνος γύρισε και πλάσαρε μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να βρίσκει στα πόδια του Κραπίκα και να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Συνολικά, η Εθνική ήταν καλύτερη από τη Λιθουανία στο ματς της έλλειψε όμως η καλή τελική προσπάθεια γι' αυτό και αγχώθηκε για να φτάσει στη νίκη.

Πλέον η Εθνική είναι μόνη πρώτη στον 4ο όμιλο με 6 βαθμούς μετά από δύο παιχνίδια, αλλά και με ένα ματς περισσότερο από την Τσεχία και την Σκωτία που έχουν από 3 βαθμούς, με την δεύτερη να παίζει πιο αργά το βράδυ με την Κροατία η οποία θα δώσει το πρώτο παιχνίδι της στα προκριματικά. 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Σιαμπάνης, Νάτσος, Δημητρίου, Ευαγγέλου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπουζούκης (81’ Μιλόγεβιτς), Μπαλογιάννης (90’ Μπότος), Γαϊτανίδης (55’ Νταβιώτης), Λημνιός,Καμπετσής (46’ Δουβίκας).

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (Ντονάτας Βενσεβίσιους): Κραπίκας, Ουζέλα, Αρμαλάς, Σάρτκους, Στοκούνας, Σεσπλαούκις, Ανταναβίσιους (88’ Ραμανάουσκας), Γιανκάουσκας (73’ Βαρέικα), Μεγκελαίτις, Μιλάσιους (90’ Κλονιούνας), Ντουμπίκας (83’Αμιρζιάν).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων