ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνάντηση UEFA με Αυγενάκη

Συνάντηση με τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού είχε ο αξιωματούχος της UEFA στην Ελλάδα, Ζόραν Λάκοβιτς.

 

 Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Την ευκαιρία να τα πει με τον αξιωματούχο της UEFA στην Ελλάδα, Ζόραν Λάκοβιτς είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, πραγματοποίησε συνάντηση με τον άνθρωπο της UEFA στη χώρα μας σε πολύ καλό κλίμα. 

Οι δύο άνδρες, αντάλλαξαν απόψεις για την βελτίωση και την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τον Λάκοβιτς να τονίζει πως στόχος της UEFA είναι να φύγει από την Ελλάδα την επόμενη χρονιά.

"Συζητήσαμε πολύ για κάποια σημαντικά ζητήματα, αναφορικά με το μέλλον του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και συμφωνήσαμε ότι αυτό θα είναι μόνο το πρώτο βήμα, για την αμοιβαία συνεργασία, για να πούμε ανοικτά, εξεπλάγην πολύ, γιατί ο Υπουργός ήταν πολύ περιεκτικός, με περιεκτικές ερωτήσεις, γεγονός που εκτιμάμε δεόντως, εκ μέρους της UEFA και συζητήσαμε μόνο για τα μελλοντικά βήματα, αναφορικά με τη βία, την προσυνεννόηση αγώνων, για τις υποδομές, τα σχέδια, καθώς και πολλά άλλα θέματα.

Επίσης, είμαι απόλυτα πεπεισμένος και ελπίζω ότι η συνεργασία της UEFA και του Υπουργείου από κοινού με την ΕΠΟ θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και στο μέλλον θα αντιμετωπίσουμε όλα τα διαφορετικά θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου", δήλωσε μετά το τέλος της συνάντησης ο αξιωματούχος της UEFA.

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε: "Ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση η οποία είμαι βέβαιος ότι θα συνεχιστεί και θα εξελιχθεί σε μια καλή συνεργασία έτσι ώστε να κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να έχουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο, ένα ποιοτικότερο ποδόσφαιρο. Να δώσουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες να επιστρέψουν ξανά στα γήπεδα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα από τους υψηλόβαθμους του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Χρειάζεται κι εμείς από τη δικιά μας πλευρά να κάνουμε αυτό που πρέπει, και θα το κάνουμε, συνεργαζόμενοι με όλες τις πλευρές για να πετύχουμε τον στόχο μας. Ο στόχος είναι κοινός, σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Γι’ αυτό τον λόγο και ξεκινάμε μια προσπάθεια σήμερα, θεμελιώνοντας μια καλή και έντιμη συνεργασία".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων