ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εθνική Νέων: Δεύτερη νίκη, ξανά γκολ ο Τζίμας!

Η Εθνική Νέων διπλασίασε τις νίκες της στο τουρνουά Valentin Granatkin της Αγίας Πετρούπολης επικρατώντας με 2-0 και της Βουλγαρίας, με τον Αρχηγό Παναγιώτη Τζίμα να βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα ξανά!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Εθνική Νέων που μετά την επικράτηση επί του Κιργιστάν με 4-1 επικράτησε και της Βουλγαρίας με 2-0 στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά Valentin Granatkin στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

 

Το σκορ για την ελληνική ομάδα άνοιξε στο 10' ο Φακκής με σουτ από κοντά ενώ το 2-0 διαμορφώθηκε από τον Τζίμα στο 33' με γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αυτό μάλιστα ήταν το τρίτο γκολ στο τουρνουά του ποδοσφαιριστή του Αστέρα.

 

Ελλάδα Κ18: Μανδάς, Αρβανίτης, Κοκοβάς, Γώγος, Τσακαλίδης (87' Κάρδαρης), Βουτσάς, Βράκας (62' Φέκκας), Τσέλιος (62' Αθανασίου), Τζίμας (62' Μιχελής), Τσακίρης (23' Πουρνάρας), Φακκής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων