ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κωσταβάρας στον 938: "Ο Κώτσιρας για τα επόμενα χρόνια θα είναι στις κλήσεις της Εθνικής"

Ο Σωτήρης Κωσταβάρας, δημοσιογράφος της Cosmote TV, φιλοξενήθηκε στον Radio Arcadia 93.8, σχολιάζοντας το επίσημο ντεμπούτο του Γιάννη Κώτσιρα με τη Γαλανόλευκη και την εν γένει εικόνα του ελληνικού συγκροτήματος.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο άνθρωπος που περιέγραψε τον αγώνα της Ελλάδας απέναντι στην Αρμενία, ξεχώρισε την συμμετοχή του πλάγιου μπακ των Αρκάδων λέγοντας χαρακτηριστικά "Αν κρατούσα κάποια, λίγα, θετικά από την εικόνα της Εθνικής εχθές, ένα από αυτά θα ήταν η παρουσία του Κώτσιρα".

Επιπλέον, τόνισε πως ο Κώτσιρας για τα επόμενα χρόνια θα είναι στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας ενώ θα ήταν ευχάριστο γεγονός το ίδιο να συμβεί και με άλλους ποδοσφαιριστές ομάδων πέραν των παραδοσιακών δυνάμεων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

"Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια κι αυτό είναι πασιφανές" υποστήριξε για την εικόνα που παρουσιάζει η Εθνική στα τελευταία παιχνίδια της ενώ είναι φανερή και η έλλειψη αγωνιστικού πλάνου. 

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος δημοσιoγράφος:

"Ο Κώτσιρας ήταν από τους διασωθέντες. Έκανε σωστές επιλογές, αυτές που όφειλε να κάνει με βάση την εικόνα του αγώνα. Είναι ένα παιδί που παίζει με το κεφάλι ψηλά κι έχει εικόνα του γηπέδου. Μπορεί να βοηθήσει κι επιθετικά πέρα από ανασταλτικά την ομάδα του. Αν κρατούσα κάποια, λίγα, θετικά από την εικόνα της Εθνικής εχθές, ένα από αυτά θα ήταν η παρουσία του Κώτσιρα".

Για το αν η χρησιμοποίηση ενός ποδοσφαιριστή του ΑΣΤΕΡΑ ανοίγει το δρόμο για παίκτες και από άλλες ομάδες, πέρα από τις παραδοσιακές δυνάμεις, να στελεχώσουν την Εθνική;

"Μακάρι. Το πρόβλημα στην Eλλάδα είναι η οικονομική δυνατότητα των ομάδων. Θέλω να πω ότι βγαίνουν ταλέντα σε διάφορες ομάδες όπως ο ΑΣΤΕΡΑΣ κι έπειτα παραχωρούνται σε άλλες ομάδες για να μπορέσει να επιβιώσει ο σύλλογος. Μου αρέσει να βλέπω παίκτες από τον ΑΣΤΕΡΑ ή τον Ατρόμητο και από άλλες ομάδες να έχουν θέση στην Εθνική. Ο Κώτσιρας για τα επόμενα χρόνια θα είναι στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας. Δεν ξέρω αν θα κάνει δική του τη θέση του δεξιού μπακ αλλά νομίζω ότι με την εικόνα που εμφάνισε χθες, μου έδωσε μια εικόνα ενός σύγχρονου πλάγιου μπακ".

Για την εικόνα της Εθνικής:

"Δεν ήταν η εικόνα που θα έπρεπε να έχει η Ελλάδα απέναντι στην Αρμενία. Οι παίκτες στάθηκαν στα λάθη αλλά δεν ήταν λάθη όπως το να γλιστρήσει η μπάλα από τα χέρια του τερματοφύλακα και να καταλήξει στα δίχτυα μας. Είχαμε συνεχώς τη μπάλα στα πόδια μας, η κατοχή άγγιξε το 71%. Οταν λοιπόν έχεις τόσο πολύ τη μπάλα είναι λογικό να γίνουν λάθη στις μεταβιβάσεις. Έπρεπε λοιπόν να εξασφαλίσουμε ότι οι τοποθετήσεις των παικτών μας στον αγωνιστικό χώρο να είναι τέτοιες ώστε τα λάθη στις μεταβιβάσεις να μην κοστίσουν. Και δυστυχώς η Εθνική δεν είχε πλάνο να αντιμετωπίσει τέτοια λάθη, όπως και γενικότερα δεν είχε κάποιο πλάνο στα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα. Έγιναν κάποιες επιλογές τις οποίες ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν εξήγησε ως όφειλε στις συνεντεύξεις Τύπου".

Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια και αυτό είναι πασιφανές. Και δεν είναι μόνο ο Μανωλάς, ή Παπασταθόπουλος ή ο Τοροσίδης. Ο Σωκράτης βγήκε και είπε όσα είπε όντας αρχηγός της Εθνικής και βλέποντας ότι χάνουμε το τρένο για ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση. Προλαβαίνουμε να αλλάξουμε πράγματα και νομίζω ότι προσπάθησε με αυτό τον τρόπο να προκαλέσει αλλαγές τώρα, όσο είναι ακόμα νωρίς. 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων