ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ορισμός - πρόκληση!

Κι εκεί που λέγαμε ότι με τη σύμφωνη γνώμη και των 4 ομάδων που μετέχουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος θα σφυρίξουν τους ημιτελικούς και τον τελικό ξένοι διαιτητές φτάσαμε στην απόφαση πρόκληση που οδήγησε σε ορισμό - πρόκληση.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Πανιώνιος

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι δεχόμενος ένα γκολ - οφσάιντ που δεν καταλόγησε ο βοηθός Ευθυμιάδης.

Απ' ότι φαίνεται, η ΕΠΟ έμεινε ικανοποιημένη από το έργο του εν λόγω βοηθού και αποφάσισε να τον επιβραβεύσει.

Ο Ευθυμιάδης μαζί με τους Ευαγγέλου, Φωτόπουλο και Μανούχο συνθέτουν την διαιτητική τετράδα στο ματς Κυπέλλου της Πέμπτης (25/04, 16:00, Radio Arcadia 93.8).

Βέβαια, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια... Ολη η Ελλάδα είδε την διαιτησία του Σκουλά στο Ηράκλειο για το παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα σε ΟΦΗ και ΑΣΤΕΡΑ και όλη η Ελλάδα θα είναι υποψιασμένη για το τι θα δει και την Πέμπτη!

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων